Skocz do zawartości
Nerwica.com

Objawy somatyczne

kot.11

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 20.12.2024 o 15:23, Karola 1981 napisał(a):

Hahaha 

Karolino...

Z okazji świąt Bożego Narodzenia życzę Ci
wielu głębokich i radosnych przeżyć,
wewnętrznego spokoju,
zadumy nad płomieniem świecy,
zwolnienia oddechu,
nabrania dystansu do tego, co wokół,
chwil roziskrzonych kolędą,
śmiechem i wspomnieniami.

Wszystkim na forum,życzę Wesołych a przede wszystkim Zdrowych Świąt aby Nasze problemy ustały,choć w ten szczególny okres świąteczny 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Tomi77 napisał(a):

Karolino...

Z okazji świąt Bożego Narodzenia życzę Ci
wielu głębokich i radosnych przeżyć,
wewnętrznego spokoju,
zadumy nad płomieniem świecy,
zwolnienia oddechu,
nabrania dystansu do tego, co wokół,
chwil roziskrzonych kolędą,
śmiechem i wspomnieniami.

Wszystkim na forum,życzę Wesołych a przede wszystkim Zdrowych Świąt aby Nasze problemy ustały,choć w ten szczególny okres świąteczny 🙂

Dziękuję Ci aż mi się łezka zakręciła w oku😘myślę ,że tego mi właśnie potrzeba. Tego dystansu i śmiechu. 

Ja też życzę Ci aby te święta były radosne, spokojne i dobre tak poprostu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 23.12.2024 o 22:59, Karola 1981 napisał(a):

Dziękuję Ci aż mi się łezka zakręciła w oku😘myślę ,że tego mi właśnie potrzeba. Tego dystansu i śmiechu. 

Ja też życzę Ci aby te święta były radosne, spokojne i dobre tak poprostu. 

Witaj

Mam nadzieję,że święta minęły bez dolegliwości.

Ja teraz wróciłem z pracy,zaraz cosik zjem I odpalam za 5 godzin szampana marki Hellena o smaku truskawkowym...

Karolino Wszystkiego Najlepszego w tym nadchodzącym 2025 roku aby był lepszy psychicznie jak i fizycznie przede wszystkim zdrowy szczęśliwy, rodzinny,bo resztę można kupić na allegro.

kartki-nowy-rok-zyczenia-noworoczne-453.jpg.7fe08df11d79c3168afaf80c600f8002.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, Tomi77 napisał(a):

Witaj

Mam nadzieję,że święta minęły bez dolegliwości.

Ja teraz wróciłem z pracy,zaraz cosik zjem I odpalam za 5 godzin szampana marki Hellena o smaku truskawkowym...

Karolino Wszystkiego Najlepszego w tym nadchodzącym 2025 roku aby był lepszy psychicznie jak i fizycznie przede wszystkim zdrowy szczęśliwy, rodzinny,bo resztę można kupić na allegro.

kartki-nowy-rok-zyczenia-noworoczne-453.jpg.7fe08df11d79c3168afaf80c600f8002.jpg

Dziękuję za życzenia😘 

Tobie też wszystkiego dobrego życzę. Oby było lepiej niż dotychczas😘

Święta minęły ok ale teraz po dwóch godzinach snu obudziłam się zlana potem i z pulsem wysokim. Teraz siedzę i zastanawiam się co to było. Już oczywiście jestem załamana że znowu się zaczyna😭

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 1.01.2025 o 05:50, Karola 1981 napisał(a):

Dziękuję za życzenia😘 

Tobie też wszystkiego dobrego życzę. Oby było lepiej niż dotychczas😘

Święta minęły ok ale teraz po dwóch godzinach snu obudziłam się zlana potem i z pulsem wysokim. Teraz siedzę i zastanawiam się co to było. Już oczywiście jestem załamana że znowu się zaczyna😭

Hej. Żyjesz tam? Jak w tym Nowym Roku Ci się wiedzie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 3.01.2025 o 22:51, Karola 1981 napisał(a):

Hej. Żyjesz tam? Jak w tym Nowym Roku Ci się wiedzie?

Żyje,Żyje 😊

Witaj w Nowym Roku.

Przepraszam,że zamilkłem,ale trochę w pracy się pozmieniało i głowa mała.

Zmiany niby na lepsze,ale szkoda gadać.

Kurcze to niedobrze,że znów Cię "męczy" może w te dni wolne za dużo o czymś myślałaś,albo znów martwisz się na zapas.

Jak Ci kiedyś pisałem,to Ja śpię przy uchylonym oknie,grzejnik zakręcony,bo zamiast poduszki byłaby gąbka z wodą nie zawsze,ale nie wiem od czego te nocne poty,chociaż w czasie dnia jak zasnę też Mi się przytrafi może od leków,albo reakcja na stres.

Jeszcze te ciężkie powietrze jakby ktoś pod nosem zapałki odpalał,ogólnie słabo się czuje taki rozbity mimo snu.

Niedawno pobudka,bo dziś na 6 zamiast 7 powolne wstawanie na śniadanie 😉

Ciśnienie 125/79 puls 83 

A Ty już wróciłaś do pracy czy jeszcze wolne ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 godzin temu, Tomi77 napisał(a):

Żyje,Żyje 😊

Witaj w Nowym Roku.

Przepraszam,że zamilkłem,ale trochę w pracy się pozmieniało i głowa mała.

Zmiany niby na lepsze,ale szkoda gadać.

Kurcze to niedobrze,że znów Cię "męczy" może w te dni wolne za dużo o czymś myślałaś,albo znów martwisz się na zapas.

Jak Ci kiedyś pisałem,to Ja śpię przy uchylonym oknie,grzejnik zakręcony,bo zamiast poduszki byłaby gąbka z wodą nie zawsze,ale nie wiem od czego te nocne poty,chociaż w czasie dnia jak zasnę też Mi się przytrafi może od leków,albo reakcja na stres.

Jeszcze te ciężkie powietrze jakby ktoś pod nosem zapałki odpalał,ogólnie słabo się czuje taki rozbity mimo snu.

Niedawno pobudka,bo dziś na 6 zamiast 7 powolne wstawanie na śniadanie 😉

Ciśnienie 125/79 puls 83 

A Ty już wróciłaś do pracy czy jeszcze wolne ? 

No witam, witam. 

Czyni Nowy Rok zaczyna się od zmian. Oby naprawdę były lepsze. 

No to pocenie jest straszne. Człowiek się budzi i nie wie co się  dzieje. Czy się zsikal czy co😂

Czy Ty też taki do dupy jesteś 🫣

Ja już nie wiem jak sobie z tym radzić. Naprawdę tak bym chciała żeby było normalnie😞. Ciągle coś mnie boli jak nie jedno to drugie już do obrzydzenia. 

Teraz walczę z bólem głowy bo w momencie mnie rozbolała nie wiadomo z czego. Aż musiałam tabletke wziasc. 

W pracy byłam czwartek, piątek i znowu wolne😂 idę dopiero w środę bo we wtorek mam psychiatre i neurologa. Już bym chyba wolała iść do pracy niż siedzieć w tych kolejkach🫣

Odzywaj się czasem bo tak jakoś pusto było .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 godzin temu, Karola 1981 napisał(a):

No witam, witam. 

Czyni Nowy Rok zaczyna się od zmian. Oby naprawdę były lepsze. 

No to pocenie jest straszne. Człowiek się budzi i nie wie co się  dzieje. Czy się zsikal czy co😂

Czy Ty też taki do dupy jesteś 🫣

Ja już nie wiem jak sobie z tym radzić. Naprawdę tak bym chciała żeby było normalnie😞. Ciągle coś mnie boli jak nie jedno to drugie już do obrzydzenia. 

Teraz walczę z bólem głowy bo w momencie mnie rozbolała nie wiadomo z czego. Aż musiałam tabletke wziasc. 

W pracy byłam czwartek, piątek i znowu wolne😂 idę dopiero w środę bo we wtorek mam psychiatre i neurologa. Już bym chyba wolała iść do pracy niż siedzieć w tych kolejkach🫣

Odzywaj się czasem bo tak jakoś pusto było .

Witaj 😊

Uważaj na mafię kolejkową podobno od 1 stycznia 2025 ma większe uprawnienia 😉🙂 

Ja też jestem "chory" jak mam odwiedzić lekarza ten ścisk i tłok,oraz opowieści z krypty pacjentek po 70.

Wiesz co ta aura jeśli chodzi o pogodę jest taka-nijaka niby wolne,człowiek odpoczywa a czuje się zmęczony jakby jechał pociągiem z Kołobrzegu do Katowic w...WC.

Jedyny plus że już z nosa nie leci,bo to był dobry składnik na kisiel,albo klej do tapet 🙂

Dziś spałem 6 godzin,chociaż potem miałem leżakowanie z 3 godziny.

A u Ciebie jak sytuacji jeśli chodzi o sen ? 

Śpisz dłużej czy dalej męczy Cię bezsenność?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Tomi77 napisał(a):

Witaj 😊

Uważaj na mafię kolejkową podobno od 1 stycznia 2025 ma większe uprawnienia 😉🙂 

Ja też jestem "chory" jak mam odwiedzić lekarza ten ścisk i tłok,oraz opowieści z krypty pacjentek po 70.

Wiesz co ta aura jeśli chodzi o pogodę jest taka-nijaka niby wolne,człowiek odpoczywa a czuje się zmęczony jakby jechał pociągiem z Kołobrzegu do Katowic w...WC.

Jedyny plus że już z nosa nie leci,bo to był dobry składnik na kisiel,albo klej do tapet 🙂

Dziś spałem 6 godzin,chociaż potem miałem leżakowanie z 3 godziny.

A u Ciebie jak sytuacji jeśli chodzi o sen ? 

Śpisz dłużej czy dalej męczy Cię bezsenność?

Hahaha mafia kolejkowa😂

Też mi się wydaje że ta pogoda dobija dodatkowo. Ja uwielbiam śnieg a to co jest teraz to jakaś masakra. 

Z moim spaniem jest różnie. Jak jest parę dni że śpię jak człowiek to pozniej jest jeszcze więcej tych bez spania. Najlepiej mi się śpi rano jak trzeba wstawać🫣 ale wczoraj i dziś też długo leżakowałam . Kocham takie dni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 godzin temu, Karola 1981 napisał(a):

Hahaha mafia kolejkowa😂

Też mi się wydaje że ta pogoda dobija dodatkowo. Ja uwielbiam śnieg a to co jest teraz to jakaś masakra. 

Z moim spaniem jest różnie. Jak jest parę dni że śpię jak człowiek to pozniej jest jeszcze więcej tych bez spania. Najlepiej mi się śpi rano jak trzeba wstawać🫣 ale wczoraj i dziś też długo leżakowałam . Kocham takie dni.

Ale już chyba więcej śpisz niż miesiąc temu 🙂

Ja jak mam iść do pracy,to mój sen zaczyna się 2-3 godziny przed wstaniem potem cały dzień czy nocka w pracy działa na Mnie źle,chodzę jak pijany,rozdrażniony teraz jeszcze zmienili system zmianowy,to już w ogóle będę rozregulowany...

Dziś rano ciśnienie/puls jak po maratonie a teraz spokój.

Z natury jestem zimnolubny no i masz rację,brakuje śniegu choćby dla rozjaśnienia otoczenia.

Teraz taka typowo jesienna/senna pogoda 😔

Mam nadzieję,że już nie stoisz w kolejce z oddechem gangu na karku 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Tomi77 napisał(a):

Ale już chyba więcej śpisz niż miesiąc temu 🙂

Ja jak mam iść do pracy,to mój sen zaczyna się 2-3 godziny przed wstaniem potem cały dzień czy nocka w pracy działa na Mnie źle,chodzę jak pijany,rozdrażniony teraz jeszcze zmienili system zmianowy,to już w ogóle będę rozregulowany...

Dziś rano ciśnienie/puls jak po maratonie a teraz spokój.

Z natury jestem zimnolubny no i masz rację,brakuje śniegu choćby dla rozjaśnienia otoczenia.

Teraz taka typowo jesienna/senna pogoda 😔

Mam nadzieję,że już nie stoisz w kolejce z oddechem gangu na karku 😉

Stoję😂😂😂ale zaraz będę wchodzić na szczęście. Ufff 

Teraz, Karola 1981 napisał(a):

Gang nawet kulturalny dziś bardzo. Tylko jedna awantura była a poza tym luz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, Karola 1981 napisał(a):

Gang nawet kulturalny dziś bardzo. Tylko jedna awantura była a poza tym luz

😃 Awantura jak na targu rybnym w Japonii,wszyscy mówią a nikt nie wie o co chodzi...😉😀

I jak po wizycie,lekarz coś stwierdził,przepisał ?

No i co tam u syna,lepiej funkcjonuje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, Tomi77 napisał(a):

😃 Awantura jak na targu rybnym w Japonii,wszyscy mówią a nikt nie wie o co chodzi...😉😀

I jak po wizycie,lekarz coś stwierdził,przepisał ?

No i co tam u syna,lepiej funkcjonuje?

Skierowanie na tomografię głowy 🥴

Już się doczekać nie mogę. 

Młody trochę lepiej ale szału nie ma. Bierze teraz kepilept i więcej śpi. Ale wiesz martwi się teraz o dziadka bo dziadek ma raka płuc i umiera.  W niedzielę tam był to później pół wieczora był płacz. Musi to przeboleć ja mogę tylko wspierać 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

52 minuty temu, Karola 1981 napisał(a):

Młody trochę lepiej ale szału nie ma. Bierze teraz kepilept i więcej śpi. Ale wiesz martwi się teraz o dziadka bo dziadek ma raka płuc i umiera.  W niedzielę tam był to później pół wieczora był płacz. Musi to przeboleć ja mogę tylko wspierać 

Karola, bardzo Wam współczuję... Gdy kilka lat temu umierał mój dziadek, miałem 24 lata. Też bardzo płakałem. Chociaż  byłem już dorosły, a dziadek miał 83 i przeżył wszystkich swoich braci - to jednak niełatwo było pożegnać się z człowiekiem, który był mi bliski emocjonalnie ☹️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Karola 1981 napisał(a):

O kurczę....😟

Mój dziadek zmarł tez na raka płuc miał 69lat a Ja wtedy 18 i też bardzo to przeżyłem ze względu,że był dla Mnie jak przyjaciel,pół roku trwała jego walka i widziałem jak cierpiał,morfina już nie pomagała...ech ta niemoc i patrzenie na cierpienie bliskiej osoby...😟😢

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 8.01.2025 o 09:32, Karola 1981 napisał(a):

Witaj

I jak tam samopoczucie u Ciebie ?

W końcu śnieg zaczął padać,powietrze rześkie..lekkie zawirowania wczoraj miałem drętwienie/zawroty ale po ok.godzinie przeszło i od czego 😮‍💨😔

Kiedy masz tomograf ? 

Edytowane przez Tomi77

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 11.01.2025 o 08:52, Tomi77 napisał(a):

Witaj

I jak tam samopoczucie u Ciebie ?

W końcu śnieg zaczął padać,powietrze rześkie..lekkie zawirowania wczoraj miałem drętwienie/zawroty ale po ok.godzinie przeszło i od czego 😮‍💨😔

Kiedy masz tomograf ? 

No cześć 😊

Co u mnie? A powiem ci bardzo średnio. Ja już nie wiem ci mam robić😞znowu spać nie mogę a jak już zasnę to męczą mnie jakieś koszmary. Dziś miałam jakiś dziwny atak. Takie pieczenie w głowie później doszło w klatce i taka słabość że myślałam ,że zemdleje. A jechałam akurat jako opiekun z niepełnosprawnymi dziećmi. Wystraszyłam się okropnie już cały dzień zmarnowany. 

Tomografię nie robię bo mam klaustrofobię. Jadę 27 na rezonans prywatnie do Siemianowic bo  tam mają otwarty. Nie muszę wjeżdżać do tego ustrojstwa. 

A Ty jak się czujesz masz zawirowania ? Jak w pracy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, Karola 1981 napisał(a):

No cześć 😊

Co u mnie? A powiem ci bardzo średnio. Ja już nie wiem ci mam robić😞znowu spać nie mogę a jak już zasnę to męczą mnie jakieś koszmary. Dziś miałam jakiś dziwny atak. Takie pieczenie w głowie później doszło w klatce i taka słabość że myślałam ,że zemdleje. A jechałam akurat jako opiekun z niepełnosprawnymi dziećmi. Wystraszyłam się okropnie już cały dzień zmarnowany. 

Tomografię nie robię bo mam klaustrofobię. Jadę 27 na rezonans prywatnie do Siemianowic bo  tam mają otwarty. Nie muszę wjeżdżać do tego ustrojstwa. 

A Ty jak się czujesz masz zawirowania ? Jak w pracy?

Witaj 🙂

No to nieciekawie 😔

Ale jak zrobisz rezonans,to będziesz pewna,że nic Ci nie jest.

Ja pierwszego rezonansu się bałem,bo nie dość,że wąsko to jeszcze na głowę nakładają "obudowę" No i jeszcze ten kontrast,ale zawsze leżę z zamkniętymi oczyma i jakoś te pół godziny leci...😉

U Mnie jakby gorzej tzn.zaś mam drętwienie lewej ręki I policzka,takie głupie uczucie ale jak się nasila to zaraz jest Mi niedobrze,słabo i muszę usiąść a najlepiej się położyć,trwa to z 10-30 minut i przechodzi.

Wczoraj z rana po nocce poszedłem do sklepu i musiałem wyjść,spociłem się na twarzy i zrobiło Mi się słabo.

Dziś lepiej,ale jest lekkie drętwienie.

Stawiam na kręgosłup szyjny,chociaż na ostatnim rezonansie nic nie wyszło,ale to bardziej chyba chodziło o samą głowę niż szyję.

Też 27 stycznia mam wizytę z tym,że u neurologa.

Mało snu czy nerwy/zdenerwowanie w pracy i może to jest przyczyną.

Człowiek już głupieje.

Ja pieczenie czasem mam nad lewym uchem i jakby w żołądku od czego też nie wiem.

Może się zdenerwowałaś,bo opieka na gromadką dzieci jeszcze z niepełnosprawnością to duża odpowiedzialność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Tomi77 napisał(a):

Witaj 🙂

No to nieciekawie 😔

Ale jak zrobisz rezonans,to będziesz pewna,że nic Ci nie jest.

Ja pierwszego rezonansu się bałem,bo nie dość,że wąsko to jeszcze na głowę nakładają "obudowę" No i jeszcze ten kontrast,ale zawsze leżę z zamkniętymi oczyma i jakoś te pół godziny leci...😉

U Mnie jakby gorzej tzn.zaś mam drętwienie lewej ręki I policzka,takie głupie uczucie ale jak się nasila to zaraz jest Mi niedobrze,słabo i muszę usiąść a najlepiej się położyć,trwa to z 10-30 minut i przechodzi.

Wczoraj z rana po nocce poszedłem do sklepu i musiałem wyjść,spociłem się na twarzy i zrobiło Mi się słabo.

Dziś lepiej,ale jest lekkie drętwienie.

Stawiam na kręgosłup szyjny,chociaż na ostatnim rezonansie nic nie wyszło,ale to bardziej chyba chodziło o samą głowę niż szyję.

Też 27 stycznia mam wizytę z tym,że u neurologa.

Mało snu czy nerwy/zdenerwowanie w pracy i może to jest przyczyną.

Człowiek już głupieje.

Ja pieczenie czasem mam nad lewym uchem i jakby w żołądku od czego też nie wiem.

Może się zdenerwowałaś,bo opieka na gromadką dzieci jeszcze z niepełnosprawnością to duża odpowiedzialność.

To ja z tą ręka i twarzą też tak mam. Doprowadza mnie to czasem do szału. I też wtedy najlepiej jak się położę. Nie wiem czemu nasze organizmy tak szaleją. Może jesteśmy wyjątkowi😛

Wogole to od jakiegoś czasu boli mnie cały bark i przechodzą dziwne prądy w ciele. Już oczywiście wynalazlami tysiąc chorób które mam🫣

To 27 męczymy się razem. Ty z beretami ja ze swoim strachem. 

Wiesz co wczoraj się chyba nie zdenerwowałam ale cały poprzedni dzień byłam na takim wkurwie i w nocy mnie męczy te koszmary. I chyba adrenalina zrobiła wyrzut. Nie mam pojęcia. 

Za to dziś jedna dziewczynka pokazała na co ją stać. Zrobiła kupę w majty na złość. Myślałam że flaki mi wylecą 🤢. Więcoge powiedzieć że dziś się naprawdę zdenerwowalam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

39 minut temu, Karola 1981 napisał(a):

To ja z tą ręka i twarzą też tak mam. Doprowadza mnie to czasem do szału. I też wtedy najlepiej jak się położę. Nie wiem czemu nasze organizmy tak szaleją. Może jesteśmy wyjątkowi😛

Wogole to od jakiegoś czasu boli mnie cały bark i przechodzą dziwne prądy w ciele. Już oczywiście wynalazlami tysiąc chorób które mam🫣

To 27 męczymy się razem. Ty z beretami ja ze swoim strachem. 

Wiesz co wczoraj się chyba nie zdenerwowałam ale cały poprzedni dzień byłam na takim wkurwie i w nocy mnie męczy te koszmary. I chyba adrenalina zrobiła wyrzut. Nie mam pojęcia. 

Za to dziś jedna dziewczynka pokazała na co ją stać. Zrobiła kupę w majty na złość. Myślałam że flaki mi wylecą 🤢. Więcoge powiedzieć że dziś się naprawdę zdenerwowalam

😀 Za dużo tego naraz 

Oczywiście też szukałem u doktora Google co może być przyczyną,ale 95% zostało wykluczone.

Teraz jak będę w moher Day u neurologa,to poproszę go o skierowanie na tomograf/rezonans odcinka szyjnego.

Rano czasem też jak się budzę,to ręką jest zdrętwiała jakbym na niej spał brak czucia i ból,nawet zmiana łóżka nic nie dała,także raczej musimy pójść w zawirowania psychiczne ...🤔

Czyli miałaś "przesrane" w pracy,teraz pewnie by Ci się przydał lejący nos 👃 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Tomi77 napisał(a):

😀 Za dużo tego naraz 

Oczywiście też szukałem u doktora Google co może być przyczyną,ale 95% zostało wykluczone.

Teraz jak będę w moher Day u neurologa,to poproszę go o skierowanie na tomograf/rezonans odcinka szyjnego.

Rano czasem też jak się budzę,to ręką jest zdrętwiała jakbym na niej spał brak czucia i ból,nawet zmiana łóżka nic nie dała,także raczej musimy pójść w zawirowania psychiczne ...🤔

Czyli miałaś "przesrane" w pracy,teraz pewnie by Ci się przydał lejący nos 👃 

No to ja też tak mam. Do tego ręką lewa cała biała jakby krew nie dochodziła. 

Zawirowania psychiczne powiadasz? No raczej to będzie to. Tylko tak ciężko się z tym żyje. 

Tak miałam przesrane😂 od samego rana. 

Już nie chce lejącego nosa bo nie wiem ci gorsze🫣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 godziny temu, Karola 1981 napisał(a):

No to ja też tak mam. Do tego ręką lewa cała biała jakby krew nie dochodziła. 

Zawirowania psychiczne powiadasz? No raczej to będzie to. Tylko tak ciężko się z tym żyje. 

Tak miałam przesrane😂 od samego rana. 

Już nie chce lejącego nosa bo nie wiem ci gorsze🫣

Może jest jakiś ośrodek/nerw w mózgu,ze daje takie objawy,bo gdyby to było cały czas jakos człowiek by się przyzwyczaiłi starał się leczyć a tutaj dwa dni spokoju i zaś objawy lub na odwrót do tego różne pory rano,południe czy noc...w domu to jeszcze można się położyć,ale jak "złapie" w sklepie czy pracy to że zdwojoną siłą.

Jedyną poprawę jaka widzę,to to,że śpię po 5-6 godzin ale to raczej praca męczy no i zimno na dworze a jak przyjdzie lato to tragedia.

Może rzeczywiście człowiek na starość "głupieje" w dwojaki sposób 🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi