Skocz do zawartości
Nerwica.com

Poszukiwanie psychiatry w Warszawie

lucynk4

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, wypróbowałam już wszystkie leki antydepresyjne oprócz trójpierścieniowych i inhibitorów monoaminooksydazy. Jest więc lekka desperacja. Mój lekarz nie chce mi ich przepisać, bo cytuję " są inne skuteczniejsze". Może, ale nie dla mnie. Czy ktoś może mi polecić lekarza skłonnego wypisać któryś z tych dwóch rodzajów leków i wgl jest skłonny wypisać to co pacjent mu zasugeruje, że mu pomoże. Z moich doświadczeń wynika, że psychiatrzy nienawidzą gdy pacjent mu mówi co mu pomoże konkretnie. Dziękuję pięknie jeśli ktoś odpowie😘😘😘😘

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To lekarz skończył studia medyczne i zazwyczaj ma wieloletnią praktykę… dlatego to On decyduje co przepisać. Moja lekarka z którą mam dobrą relację szukała leku do skutku… mi pomogła paroksetyna 60mg ale pierwsze miesiące był ogień w głowie i ciele, po kilku miesiącach przyszła poprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 27.06.2024 o 19:14, miL;) napisał(a):

To lekarz skończył studia medyczne i zazwyczaj ma wieloletnią praktykę… dlatego to On decyduje co przepisać. Moja lekarka z którą mam dobrą relację szukała leku do skutku… mi pomogła paroksetyna 60mg ale pierwsze miesiące był ogień w głowie i ciele, po kilku miesiącach przyszła poprawa.

U mnie przestał działać seroxat 30 mg po 15 latach.Balem się zwiększyć miałem takie lęki.60 mg dużo ale jak działa.Jak się czujesz na takiej dawce 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak już się ta 60tka wkręciła to przyszła ulga ale dręczące myśli pojawiały się (tylko z mniejszą częstotliwością i natężeniem). Mogłem funkcjonować. Od kilku tygodni jestem zdrowy. Ja nawróciłem się w tej chorobie, coś mnie pchało/zapraszało do bliskiej relacji z Bogiem (takiej medytacyjnej) i to mi bardzo pomaga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi