Skocz do zawartości
Nerwica.com

Łojezu nerwicowcy ale sobie wkręcacie.

drjeckylmrhyde

Rekomendowane odpowiedzi

Piszę tak, bo takie obserwowanie samego siebie po lekach rzeczywiście powodowało lęk. Póxniej sobie powiedziałem: jestem twardy, niech się dzieje co chce. Śmieszą mnie posty typu "co robić jeśli zażyłem(am) ssri bez posiłku. TO SERIO NIE MA WPływu na nic i jest to niemalże śmieszne z punktu zewnętrznego obserwatora, który wie, że to nerwica powoduje problem. Tak samo problem z libido, po dawce 25 mg sertraliny, to jest wręcz niemożliwe i myślę, że autor pytania za bardzo się skupił na swoim przyrodzeniu.

Ale cóż, taka natura nerwicy. Ja już jestem ponad nią. 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, drjeckylmrhyde napisał:

Złapałeś dystans i zdałeś sprawę z bezsensowności swoich lęków. 

Piekne uczucie prawda? Czujesz się wolnym człowiekiem? 

Takie posty też są ważne bo pokazujs, że warto pracować nad sobą. Skoro innym się udało więc dlaczego nie mogłoby mnie? 😉

Żyj pełnia życia i miej się dobrze... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, drjeckylmrhyde napisał:

Piszę tak, bo takie obserwowanie samego siebie po lekach rzeczywiście powodowało lęk. Póxniej sobie powiedziałem: jestem twardy, niech się dzieje co chce. Śmieszą mnie posty typu "co robić jeśli zażyłem(am) ssri bez posiłku. TO SERIO NIE MA WPływu na nic i jest to niemalże śmieszne z punktu zewnętrznego obserwatora, który wie, że to nerwica powoduje problem. Tak samo problem z libido, po dawce 25 mg sertraliny, to jest wręcz niemożliwe i myślę, że autor pytania za bardzo się skupił na swoim przyrodzeniu.

Ej ej. A ja uważam że takie wątki czy napisanie o takich problemach wielu nam pomaga. Dzięki temu widzimy że nie tylko my mamy takie wkręty 🤪 ja myślałam że wariuje aż znalazłam fora i zobaczyłam że nie jestem z tym sama, to dało mi trochę sił. 

A ja nie mam przyrodzenia a jednak problem jest🤪 ( chyba że muszę wymienić na lepszy model 🤔)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 18.10.2022 o 09:12, Melodiaa napisał:

Złapałeś dystans i zdałeś sprawę z bezsensowności swoich lęków. 

Piekne uczucie prawda? Czujesz się wolnym człowiekiem? 

Takie posty też są ważne bo pokazujs, że warto pracować nad sobą. Skoro innym się udało więc dlaczego nie mogłoby mnie? 😉

Żyj pełnia życia i miej się dobrze... 

Nie nie czuję się wolny. Muszę pracować. Osz tak wygrać w lotto ;)

Nie żebym nie miał w przeszłości nerwicowych obaw w zw. z zażywaniem leków, bo miałem, ale jakoś...przeszły

W dniu 18.10.2022 o 12:05, Szczebiotka napisał:

Ej ej. A ja uważam że takie wątki czy napisanie o takich problemach wielu nam pomaga.

Niby pomaaga, ale i szkodzi, gdyż napędzacie tę nerwową machinę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, drjeckylmrhyde napisał:

Niby pomaaga, ale i szkodzi, gdyż napędzacie tę nerwową machinę.

Tutaj się nie zgodzę. Ja dzięki temu forum i ludziom stąd czuję się zrozumiana i dzięki nim mam siłę do walki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi