Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

@MicMic a Ty nadal przeżywasz 😆 ? Ja już zupełnie o Tobie zapomniałam, ale to miło, że tak intensywnie o mnie myślisz i dalej mnie wspominasz 😆.

Zastanawia mnie co Cię bardziej boli, to że nikt nie wziął twojej strony czy, że uciszyła cię kobieta ? Teraz znowu obrażasz ludzi ? No i po co ci ten dc skoro tam sami źli, bez honoru, manipulantki, ludzie bez wykształcenia, słabo oczytani, skoro to towarzystwo jest poniżej twojego poziomu to chyba dobrze, że już nie musisz się poniżać i wchodzić z nami w interakcje ? 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, shadow_no napisał(a):

A Ty na dodatek jeszcze masz pecha, że fikasz do osób o krótkim loncie na dodatek z uprawnieniami xd 

Zastanawiam się gdzie takie uprawnienia można zdobyć :D to jakiś kurs zawodowy się robi, normalnie do egzaminu państwowego się podchodzi? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Maat napisał(a):

Wieczorem na basen,po drodze oddam butelki.

Ale jakie czasy nastały, że trzeba zbierać butelki. Kurde belek, się porobiło :D

Ja ostatnio z całym worem do butelkomatu przybyłem no i prawie dyszka zwrotu. Już myślałem żeby wózek od Pana Zgredzika pożyczyć i zajechać tam na pełnej pod tą maszynę no ale i tak nie mam uprawnień, na taki pojazd więc dupa blada. 
Jaki syrop masz w planach zrobić ?

2 minuty temu, linka napisał(a):

Lata doświadczeń z ogarniania bandy zaburzonych ludzi - z sobą włącznie 😂

Aaa okej, już chyba rozumiem o co kaman 🫡

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi