Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

17 minut temu, Lucy32 napisał(a):

@Verinia rozkrecaj imprezkę 🎉💊

Bedziemy siedziec i popijac leki szampanem 🍸🍹🥂 i podrygiwac nóżkami w akatyzji🤣

kurde, moje umiejętności rozkręcania zabaw zniknęły wraz z odejściem hipomanii

Właśnie pożegnałam się imprezą mówiąc, że idę do siebie się polozyc, bo boli mnie glowa.

Trochę wymówka, ale poważnie, nie mam siły na tyle siedzenia z dziećmi.

Chociaż spoko mi się dziś gadało z H. Bardzo dojrzała jak na swój wiek i samoświadoma do tego mądra.

Także ogólnie na plus dziisaj w miarę, ale wyszłam z salonu i leżę oglądając nowy serial science fiction - "Soul Mates". może być dobry.

Także luuuuz. To tylko zwykły dzień tak naprawdę, ale popisać zawsze można.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, Verinia napisał(a):

kurde, moje umiejętności rozkręcania zabaw zniknęły wraz z odejściem hipomanii

Właśnie pożegnałam się imprezą mówiąc, że idę do siebie się polozyc, bo boli mnie glowa.

Trochę wymówka, ale poważnie, nie mam siły na tyle siedzenia z dziećmi.

Chociaż spoko mi się dziś gadało z H. Bardzo dojrzała jak na swój wiek i samoświadoma do tego mądra.

Także ogólnie na plus dziisaj w miarę, ale wyszłam z salonu i leżę oglądając nowy serial science fiction - "Soul Mates". może być dobry.

Także luuuuz. To tylko zwykły dzień tak naprawdę, ale popisać zawsze można.

Dla mnie tez zwykly dzień,no i w sumie glosnych nastolatek którym miala bym dziś służyć za animatorkę nie zniosła bym też 😇🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, cynthia napisał(a):

Bo pozory trzeba zachować 😛

192872_ja-w-sylwestra.jpg

Jestem sama, nie mam przed kim stwarzać teraz pozorów.

Kiedyś od jednej osoby usłyszałam, że ona nie rozumie tego, że wszyscy w Sylwestra się cieszą, że są starsi  i teraz też tego nie rozumiem z czego ludzie się cieszą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No... biedne zwierzęta, a ludzie strzelają jak opętani. Im tylko wmówić, że coś trzeba, że powinno się to i tamto w dany dzień, to cykają zdjęcia petard, filmiki i szoł na instagram. Bo ja się najlepiej bawię!!! Jeeeej!!! jestem taki cool.

A ja wywalone. Poszłam spać gdzieś o 21/22 i mam gdzieś jakieś światełka na niebie. Wolę oglądać gwiazdy i robić to, co lubię. Dobrze, że brat zajął się laskami, bo ja już spałam, a oni oglądali petardy. Podobno "słabe" w tym roku xD

Dla mnie to żaden fun oglądać fajerwery. Jakoś mnie to nie zachwyca. Bardziej wychodzę, żeby obczaić, czy sąsiedzi też oglądają. Oni sobie jakieś życzenia skladaja. DO mnie pewnie by nawet nie podeszli 😜

Bo się nie znają na ludziach, hahaxD

także sylwester baaardzo spokojny w  moim wydaniu. spędziłam go prawie cały czas w pokoju, chwilami w salonie, żeby obczaić, co robią. A jeszcze pogadałam z jedną z dziewczyn i ok.

Tyle na wczoraj. Rozpoczynam 1 styczna normalnie, bez zbędnych postanowień. Bo jakoś nigdy dotrzymać mi się nie udało, wszystko zrobię po kolei, to co zaczęłam już w tym roku 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 godzin temu, bei napisał(a):

Jestem sama, nie mam przed kim stwarzać teraz pozorów.

Kiedyś od jednej osoby usłyszałam, że ona nie rozumie tego, że wszyscy w Sylwestra się cieszą, że są starsi  i teraz też tego nie rozumiem z czego ludzie się cieszą.

Zgadza się. Myślę że nie wszyscy 👋

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Zgadza się. Myślę że nie wszyscy 👋

Ja chyba się domyślam... chodzi o jakiś nowy początek i wiarę w to, ze nowy rok będzie lepszy. 

Nie jestem ani trochę za tym podejściem bo moje jest zupełnie inne. Na zasadzie że nowy rok nie będzie lepszy, nie będzie gorszy, będzie taki sam lub może i cięższy. To jak go dana osoba przeżyje zależy tylko od niej, ale kluczowym pytaniem jest "czego się nauczyłeś. czy doceniasz to co masz? czy uczysz się na swoich błędach i wyciągasz wnioski?" - o to chodzi w tej grze, a nie żywienie złudnej nadziei, że coś "samo" magicznie się zmieni wraz ze zmianą daty 🤷‍♀️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Sylwestra spędziłam samotnie, oglądałam telewizję, o północy zeszłam do mamy i Nowy Rok powitałam z mamą i z bratem pijąc szampana Piccolo truskawkowego, zrobiłam zdjęcia choinkom na dworze, bo ładnie wyglądały całe w śniegu, w ogóle był ładny, śnieżny krajobraz na dworzu 😍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Catriona napisał(a):

Ja chyba się domyślam... chodzi o jakiś nowy początek i wiarę w to, ze nowy rok będzie lepszy. 

Nie jestem ani trochę za tym podejściem bo moje jest zupełnie inne. Na zasadzie że nowy rok nie będzie lepszy, nie będzie gorszy, będzie taki sam lub może i cięższy. To jak go dana osoba przeżyje zależy tylko od niej, ale kluczowym pytaniem jest "czego się nauczyłeś. czy doceniasz to co masz? czy uczysz się na swoich błędach i wyciągasz wnioski?" - o to chodzi w tej grze, a nie żywienie złudnej nadziei, że coś "samo" magicznie się zmieni wraz ze zmianą daty 🤷‍♀️

Źle zrozumiałaś, bo napisałam jak debil. Ja się zgadzam z tą panią od bei. I z Tobą też się zgadzam, ja nie oczekuje nic, marzeń tralala też nie mam. Trzeba nie spuszczac gardy i być gotowym na nowy cios. Zawsze

Edytowane przez Dalila_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Catriona napisał(a):

To jak go dana osoba przeżyje zależy tylko od niej,

Xddd

Jak zdarta płyta, ale Ci to mocno wbili do głowy. No chyba, że nie masz jeszcze 30tki, to ok, możesz jeszcze w takie rzeczy wierzyć, choć w sumie nie którzy wcześniej dojrzewają hmm. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, MicMic napisał(a):

Xddd

Jak zdarta płyta, ale Ci to mocno wbili do głowy. No chyba, że nie masz jeszcze 30tki, to ok, możesz jeszcze w takie rzeczy wierzyć, choć w sumie nie którzy wcześniej dojrzewają hmm. 

Pewnie chodziło jej jaką ktoś przyjmie postawę wobec wyzwaniom i przeciwnościom. Wątpię że chodziło jej że los czy przypadek na nas nie ma wplywu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Pewnie chodziło jej jaką ktoś przyjmie postawę wobec wyzwaniom i przeciwnościom. Wątpię że chodziło jej że los czy przypadek na nas nie ma wplywu

Może, ja od siebie wymagam precyzji wypowiedzi, więc tego samego wymagam od innych, tym bardziej że Catriona wydaje się inteligentna. Więc albo lenistwo, albo zła wola. Albo ma dokładnie na myśli to, co napisała, co jest zdaniem fałszywym. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, MicMic napisał(a):

Może, ja od siebie wymagam precyzji wypowiedzi, więc tego samego wymagam od innych, tym bardziej że Catriona wydaje się inteligentna. Więc albo lenistwo, albo zła wola. Albo ma dokładnie na myśli to, co napisała, co jest zdaniem fałszywym. 

Przestań pisać te twoje twoje :D nikt nie jest leniwy ani zły. Inteligentna jest, To wszyscy wiedzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, MicMic napisał(a):

Może, ja od siebie wymagam precyzji wypowiedzi, więc tego samego wymagam od innych[...]Więc albo lenistwo, albo zła wola.

📢 Hej wszyscy, musimy się dostosować do MicMic pisząc posty, bo jeśli czegoś nie zrozumie albo mamy inne zdanie, to oznacza, że mamy złą wolę 📢 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, shadow_no napisał(a):

📢 Hej wszyscy, musimy się dostosować do MicMic pisząc posty, bo jeśli czegoś nie zrozumie albo mamy inne zdanie, to oznacza, że mamy złą wolę 📢 

Fajnie zniekształcasz moją wypowiedź, nie widzę sensu w ogóle tracić czasu i energii na kogoś kto tego typu manewry stosuje. Bez odbioru. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@MicMic Nic nie zniekształciłem. Po prostu się czepiasz i często komuś dopowiadasz, a jak ktoś pokazuje Twoje, jak to nazwałeś "zniekształcenia" to stosujesz cały czas tą samą zagrywkę jak poniżej na screenie.

Po co zaczynasz swoje wywody jak z góry uważasz, że dyskusja jest bez sensu? Pytam serio a nie po to żeby się przyczepić dla samego przyczepienia.

Zwykła koleżeńska uwaga, że wymagasz czegoś a sam nie widzisz, że może sam coś nie tak robisz w oczach innych

01012025_1.thumb.jpg.0c878995da75e858ab1dcbc6e21d0de3.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

44 minuty temu, shadow_no napisał(a):

@MicMic Nic nie zniekształciłem. Po prostu się czepiasz i często komuś dopowiadasz, a jak ktoś pokazuje Twoje, jak to nazwałeś "zniekształcenia" to stosujesz cały czas tą samą zagrywkę jak poniżej na screenie.

Po co zaczynasz swoje wywody jak z góry uważasz, że dyskusja jest bez sensu? Pytam serio a nie po to żeby się przyczepić dla samego przyczepienia.

Zwykła koleżeńska uwaga, że wymagasz czegoś a sam nie widzisz, że może sam coś nie tak robisz w oczach innych

01012025_1.thumb.jpg.0c878995da75e858ab1dcbc6e21d0de3.jpg

I co ten screen ma pokazywać? Że jak rozpoznam, że nie ma sensu dyskutować, to to piszę i wielokrotnie to miało miejsce na tym forum? No owszem, tak było, ale co w związku z tym? Czego to dowodzi?

Jeśli ktoś stosuje sensowne, merytoryczne  argumenty, to odpowiadam. Jeśli zaczyna od zniekształcania, pomijania części wypowiedzi, ironizowania, złośliwości vide "Hej wszyscy, musimy się dostosować do MicMic" -  innymi słowy zagrywek retorycznych - to rezygnuję po pierwszej takiej wypowiedzi. Jeśli by mi ktoś za to płacił, to może bym pokazywał gdzie ktoś popełnił błąd logiczny w rozumowaniu, albo jakiego słowa użył niepoprawnie. Po prostu nie chce mi się tracić na to zdrowia. Bez urazy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi