Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

A, o tym mówisz, no tak dużo pytań jest takich. Ale i tak coś trzeba zaznaczyc. Co nie zaznaczyłam, na adhd wystarczyło. Więc w tych pytaniach gdzie odpowiedź się sama narzuca, łatwo dam ją tak by mieć diagnoz 😛

Okazuje się że te 2 miesiące tych szkoleń, to był dopiero program pilotażowy (no jak zwykle nasze państwo działa super szybko xD kilka lat wojny a my w miejscu, Ale to off top). Nie wiem kiedy ruszą nowe zapisy do właściwego programu. Ale zapisz się, zawsze też zachęcają i rekrutują:3 spodoba Ci sie

Bo to taki twój klimat, mówiłaś że lubisz wojsko

Dlaczego 1? Była już tu nie jedna para 

No i nie psuj mi PR na rynku matrymonialnym xd 

Nie sprawdzałam właściwie, nie bardzo mam teraz czas ale bardzo możliwe, że by mi się spodobało. Mój klimat zdecydowanie. Te obrazki wojskowe, czadowe @Grouchy : ) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Nie znają mnie, znam tylko grouchy 

Zatem dziwne, że tak cię oceniają tylko po samej twojej aktywności forumowej, która też może być pewnego rodzaju kreacja/ kolejna maska/ fasada za którą kryje się ktoś np. nieśmiały czy zakompleksiony. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Zatem dziwne, że tak cię oceniają tylko po samej twojej aktywności forumowej, która też może być pewnego rodzaju kreacja/ kolejna maska/ fasada za którą kryje się ktoś np. nieśmiały czy zakompleksiony. 

Dzieki:) Nie wiem czy jest fasadą ale na pewno nie znając kogoś można odnieść dalekie od rzeczywistości mylne wrażenie.

Na pewno w mojej kreacji jest duzo niepowagi ale to mam nadzieję dla śmiechu wszystkich 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Nie sprawdzałam właściwie, nie bardzo mam teraz czas ale bardzo możliwe, że by mi się spodobało. Mój klimat zdecydowanie. Te obrazki wojskowe, czadowe @Grouchy : ) 

No tak w twoim stanie to takie aktywności odpadają, ale możesz zawędrowac na jakieś dni otwarte. U nas zawsze są na 15 sierpnia, może łazić po jednostce, jest wystawiony sprzęt, dzieciaki wskakują, broń można było pooglądać sobie 

Można

2 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Komuchy?

Co to jest czerwone a z wierzchu zielone?

PSL

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Dalila_ napisał(a):

No tak w twoim stanie to takie aktywności odpadają, ale możesz zawędrowac na jakieś dni otwarte. U nas zawsze są na 15 sierpnia, może łazić po jednostce, jest wystawiony sprzęt, dzieciaki wskakują, broń można było pooglądać sobie 

Można

Co to jest czerwone a z wierzchu zielone?

PSL

:D

Kiedyś byłam, gdy dzieckiem byłam, później jako nastolatka. Pewnie się z dzieckiem dopiero wybiorę; ) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 godzin temu, mała_mi123 napisał(a):

Czyż nie byłoby to niemoralne? Jednak jest to jakaś forma zbrukania Prawdy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 godzin temu, MicMic napisał(a):

Prawdziwa miłość wznosi się ponad brudne rozkosze tej cielesnej, doczesnej powłoki! @little angel

nie są brudne, jeśli wykonywane z prawdziwą miłością, w odwrotnym przypadku takie rozkosze nie powinny występować... a w zamian... wstręt do własnej powłoki, zaśmierdzonej inną

witajcie :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Kobieta demon rozkochałaby cię w sobie, wykorzystała i wooooon, następny w kolejce czeka :D Ale jak jesteś niewrażliwy na wdzięki to przeżyjesz :D 

No jestem wrażliwy psychicznie, piękno też umiem docenić ale żeby coś więcej z tym robić to już nie mam jakoś popędu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi