Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Jest dużo księży mających szatana za skórą. Pamiętaj o tym, słuchaj swojego rozsądku i uczuć:)

Mam mieszane uczucia.

Tak naprawdę to czemu to ja niby mam brać leki a nie ludzie którzy za mną chodzą.

Przecież to oni łażą za mną i powinni się leczyć 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Lusesita Dolores napisał(a):

Mam mieszane uczucia.

Tak naprawdę to czemu to ja niby mam brać leki a nie ludzie którzy za mną chodzą.

Przecież to oni łażą za mną i powinni się leczyć 

Czasami, nawet bardzo często, nie mamy wpływu na innych. Tylko my na siebie mamy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

:D :D

Być może masz cechy, to duża ogromna różnica:p

Hehehe na sto pro by mi zdiagnozowali jakby mi się chciało zbadać. Jak te testy są tak samo mądre jak te na bordera co robiłem, to... Może se zrobię, będę mógł wszystkim mówić, może z litości jakiś hajs wpadnie czy co 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, MicMic napisał(a):

Hehehe na sto pro by mi zdiagnozowali jakby mi się chciało zbadać. Jak te testy są tak samo mądre jak te na bordera co robiłem, to... Może se zrobię, będę mógł wszystkim mówić, może z litości jakiś hajs wpadnie czy co 😛

Robiłeś testy co mogą być najwyżej sugestią. Chyba że specjalistyczne na bordera ktoś ci robił. Proszę Cię bardzo i nie nabijaj się że ktoś bierze za to pieniądze lol, możesz nie musisz ich mieć i nie jest to żadna litość tylko prawdziwe problemy i trudności

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, spidi napisał(a):

Chyba każdy ogarnia że leki na dana przypadłość w odpowiednich dawkach są lekarstwem a zawyzonych truzizna no nie!

Nie każdy. Niestety

1 godzinę temu, Lusesita Dolores napisał(a):

Byłam u księdza. Kazał odstawić.

Mam nie wtrącać się w sprawy należace do Boga 

Na imię mi Legion, bo nas jest wielu - tak to widzę u tego tam faceta w kiecce 😩😏 facet powinien za kratki trafić za coś takiego. 

1 godzinę temu, MicMic napisał(a):

Xddd Loooool. No nie wierzę xd jeśli to prawda, to taki ksiądz powinien za kratki trafić. 

O to to

Godzinę temu, MicMic napisał(a):

Ja nie umiem sposobem, mam autyzm podobno xd

Też mam, ale lekarz mi nie wierzy 😩

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Robiłeś testy co mogą być najwyżej sugestią. Chyba że specjalistyczne na bordera ktoś ci robił. Proszę Cię bardzo i nie nabijaj się że ktoś bierze za to pieniądze lol, możesz nie musisz ich mieć i nie jest to żadna litość tylko prawdziwe problemy i trudności

Scid - 5 - PD. 

Jeśli pytania testowe na autyzm czy adhd są podobnie wysublimowane, to współczuję nam wszystkim. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, MicMic napisał(a):

Scid - 5 - PD. 

Jeśli pytania testowe na autyzm czy adhd są podobnie wysublimowane, to współczuję nam wszystkim. 

Nie muszą być wysublimowane, wystarczy nie oszukiwać jak się chce mieć rzetelny wynik? Jak się nie chce, to się ma nierzetelny, twoja sprawa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Nie muszą być wysublimowane, wystarczy nie oszukiwać jak się chce mieć rzetelny wynik? Jak się nie chce, to się ma nierzetelny, twoja sprawa

Zupełnie się z tym nie zgodzę. Pytania są tak ogólnikowe, tak metodologicznie nieprzemyślane, że obstawiam każdego dnia można mieć inny wynik. Albo równie dobrze mogłyby diagnozować to, co ktoś sam u siebie podejrzewa. To jest śmiech na sali. Trochę miałem o metodologii prowadzenia badań i na studiach psychologicznych i na filozofii. W szczególności w ramach filozofii tzw. eksperymentalnej. 

To jest wręcz szokujące dla mnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi