Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę lepiej. Niedługo muszę zrobić wypad do sklepów po małe zakupy. Spróbuję bez pregabaliny aby udowodnić sobie ponownie, że bez niej też potrafię. Chyba... 

Ostatnio staram nie dobijać się myślami. Mniej uciekać w wyobraźnię podczas nic nie robienia. Jakby odrobinę spokojniej, ale cały czas czuję, że to wszystko jest, tam za cienką ścianą która w każdej chwili może się rozwalić. Nawet jeśli za 5 minut znów się odbuduje. 

Teraz kawa, a potem w drogę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajesz rade ,przetrwałaś ,nieraz dałaś rade.Bylo jeszcze gorzej ,i wyszłaś z tego ,i z tego wyjdziesz.Nie dam się dobić ,wykańczać czarnym myślom i scenariuszom przekazywanym z pokolenia na pokolenie ,Wszystkie kobiety w mojej rodzinie bardzo cierpialy ,przytłoczone obowiązkami zadaniami.Ile musiały mieć siły żeby udźwignąć życie codzienne na swoich barkach.

Ile człowiek potrafi znieść 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo stresujący poranek, dopiero teraz coś zjadłam, ostatnio brak mi sił na cokolwiek, pustka mi doskwiera, zrezygnowanie... bardzo stresuje mnie też Wigilia, spotkanie z rodzicami, pierwsze takie po... czymś

boję się, że ojciec coś palnie niemiłego, czy po prostu padnie jakiś komentarz, który wywoła zaraz lawinę emocji i żali... strasznie się tego boję, chcę już mieć te głupie święta za sobą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

54 minuty temu, little angel napisał(a):

chcę już mieć te głupie święta za sobą

ja też. NIe mam siły siedzieć tam z tą całą rodzinką. Nie mam z nimi o czym rozmawiać, a o czymś muszę. Przetrwam to. Ale nie przetrwm, gdy dzieci będą chciały spać u mnie 😞

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi