Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nagłe spadki ciśnienia po długotrwałym zażywaniu escitalopramu

Pellleryna

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 22.09.2021 o 09:28, Pellleryna napisał:

Brałeś fluwoksaminę? myślę by to zasugerować lekarzowi. Czemu nie bierzesz snri, nie pomogly? Nie pijam kawy, po niej tętno mam zdecydowanie za duże, czuję nieprzyjemne pobudzenie. Na dodatek nie mogę mleka lub śmietanki dolać, bo mam rozwolnienie od produktów mlecznych. Bez mleka nie dam rady wypić takiej kawy, próbowałam.

Twoim problemem może być alergia na nabial krowi, ja tak mam. Zrobiłam sobie testy na  alergie pokarmowe Panel Igg.  Teraz pije mleko kozie lub kokosowe, ryżowe, migdałowe i wszystko jest ok. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Tatianka171989 napisał:

Twoim problemem może być alergia na nabial krowi, ja tak mam. Zrobiłam sobie testy na  alergie pokarmowe Panel Igg.  Teraz pije mleko kozie lub kokosowe, ryżowe, migdałowe i wszystko jest ok. 

Tez tak podejrzewałam, ale czy to się mogło zrobić z dnia na dzień? Dużo czytałam o alergii na bialka krowie i podobno tylko u dzieci się pojawia, a u doroslych moze być tylko nietolerancja laktozy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Pellleryna napisał:

Tez tak podejrzewałam, ale czy to się mogło zrobić z dnia na dzień? Dużo czytałam o alergii na bialka krowie i podobno tylko u dzieci się pojawia, a u doroslych moze być tylko nietolerancja laktozy. 

Wielu ludziom wychodzi w testach igg nietolerancja na nabial krowi i jaja. Niektórzy jak czytałam po wyeliminowaniu nabialu krowiego i jak czują się o wiele lepiej, często przy chorobach autoimmunologicznych ma się tez Te alergie. Redukcja tych pokarmow z diety pozwala zahamować choroby autoimmunologiczne czasem. Ja przytyłam w rok 20kg, nie mohlam schudnąć mimo że zawsze wcześniej byłam chuda jak patyk. Teraz w 2 miesiące będąc na diecie eliminacyjnej( z tego testu igg wyszło mi trochę więcej alergenów niż nabial krowi i jajka) schudlam 8 kilo w dwa miesiące będąc praktycznie osoba leżącą- pobyty w szpitalu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi