Skocz do zawartości
Nerwica.com

SPAM

Michu95

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, z o.o. napisał:

teraz są tylko teleporady, a jak Kolega miałby opowiedzieć o swoim problemie przez telefon?

o to mi niestety chodzi.. poza tym przyczyna tkwi w psychice ja tak mam że jak mam za dużo stresu to tracę zdolność mówienia..

z czego to wynika to nie wiem... ale wiem że raz już tak było... ale przed czym.. nie mogę powiedzieć... bo nie chcę... sorry...

ale dotyczy to innej osoby...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

już jest okej mowa wróciła nerwy i stres jak mówiłem bo jak się uspokoiłem to się naprawił problem... po prostu to psychogenne....

bo za dużo ostatnio stresu miałem... jak nie mało lat jakiś mnie wkurzył swoim zachowaniem w PKS-ie....

to potem ludzie robili ze mnie wariata... a okazało się potem dzięki mamie jego i mojej że raz to on kłamał.... dwa to faktycznie....

klął na mnie i parę innych osób.... wiecie jak? proste jego mama do mojej się wygadała.... i jeszcze kazała przeprosić mnie....

no spoko.... jestem ciekaw tylko.... czy to się nie powtórzy.... a swoją drogą współczuje jej.... i temu ojcu.... serio....

bo wiem jakie te małolaty to ziółka... kiedyś w gimnazjum i podstawówce.... jego bracia (być może) mnie zaczepiali....

wiem skąd? nazwisko to samo bo mama mi to też powiedziała.... więc spoko.... ale współczuje bo ich rodzice mają ciężko z nimi....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi