Skocz do zawartości
Nerwica.com

dubel

Ciastko716

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem tu nowa i cieszę się że znalazłam to forum,dużo mi pomaga 😊 hmm,od czego ty zacząć... A więc,z nerwicą i hipo meczę się już parę lat,raz jest dobrze,a raz zle 😕 teraz niestety jest tragicznie 😢😢 przerwałam leczenie i leki wróciły z podwójną siłą,depresja i ta cholerne wmawianie sobie chorób,coś strasznego 😕 Podobnie jak wy,przerobiłam już chyba wszystkie choroby,lekarzy i każdy sor w moim mieście..Przez parę miesięcy bałam się teniaka,to był horror,nie do opisania 😕 teraz od pół roku mam problem z zapaleniem wyrostka robaczkowego,tzn on jest chyba zdrowy ale ja codziennie boje się że mnie złapie i nie zdążę na stół, codziennie płacz,ból po prawej stronie,jestem wrakiem człowieka,strasznie się boję a najgorsze jest to że nie mam żadnego wsparcia,mąż wyzywa mnie od psychopatek,że wymyślam itp,a mnie tak strasznie to boli 😢 z powodu korony nie chodzę na terapię,bez niej sobie nie radzę,ciągle tylko płacze i leżę w łóżku z ręką na brzuchu 😕😕  mam już tego dosyć,nic mi się nie chcę 😔😔😔  Czy ktoś z was miał podobny problem zmawiania sobie zapalenie wyrostka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi