Skocz do zawartości
Nerwica.com

Grupa z ciekawostkami

Biolante

Rekomendowane odpowiedzi

Hej grupowicze :D. 

Długo mnie tu nie było i pewnie niewiele kto mnie już tu kojarzy.  Tak czy siak przychodzę do was z pewnym pomysłem. 

Wspólnie z kilkoma znajomymi chcielibyśmy odpalić na facebooku grupę z ciekawostkami na każdy możliwy temat. Takie miejsce gdzie możesz znaleźć,  dziwne i szukujące fakty z całego świata. 

Czy byliby tu jacyś chętni na dołączenie.  Oferujemy fajną atmosferę i dużo możliwości dysusyjnych. Jeśli jesteście za, dajcie znać w komentarzu. 

PS :jeśli post łamie regulamin to naprawdę przepraszam i uczciwie przyznaję,  że umknął mi o tym punkt w regulaminie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 22.12.2019 o 20:07, Biolante napisał(a):

PS :jeśli post łamie regulamin to naprawdę przepraszam i uczciwie przyznaję,  że umknął mi o tym punkt w regulaminie. 

Nie ma to jak ktoś przypomina sobie o naszym forum po 6 latach nieobecności i od razu przechodzi do rzeczy o co mu chodzi ;) 

Zapraszamy Cię ze znajomymi na nasze forum zróbcie coś ciekawego a nie tylko przychodzisz gdy kogoś potrzebujesz do jakiegoś projektu ;)

Brak mi słów!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ja odkopałem ten post. Był z czasów gdy faktycznie się udzielałem. Jeśli brakuje słów to lepiej nic nie mówić drogi administratorze. A projekt był za innych czasów, kiedy chciałem zrobić z sobą coś odrobinę wartościowego. Pomysł był jaki był, do skutku specjalnie nie doszedł. Dobrej nocy tak czy siak i więcej spokoju

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Biolante napisał(a):

Nie ja odkopałem ten post. Był z czasów gdy faktycznie się udzielałem. Jeśli brakuje słów to lepiej nic nie mówić drogi administratorze. A projekt był za innych czasów, kiedy chciałem zrobić z sobą coś odrobinę wartościowego. Pomysł był jaki był, do skutku specjalnie nie doszedł. Dobrej nocy tak czy siak i więcej spokoju

A tobie więcej humoru, i dobrej nocy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

46 minut temu, Biolante napisał(a):

Dostałeś znak z niebios, że ktoś odkopał Twój wątek po 6 latach i się pojawiłeś w godzinę :shock:😆

Ostatni wpis masz z 23.12.2019 i dziś. Wow to na pewno przypadek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, little angel napisał(a):

ja też nie czaję tego humoru...

z ciekawostek: muchy plują na jedzenie, żeby rozpuścić je śliną i wyssać

właśnie byłam świadkiem mojej muchy gutka, który wyczyścił mi plamę z biurka swoją plujką

słit

One chyba nawet, nie plują tylko na nie wymiotują, więc jeszcze gorzej. Paskudne stworzenia. Ogólnie o owadach i pajęczakach jest sporo ciekawych. Np: jednym z objawów ugryzienia przez Wałęsaka Brazylijskiego u mężczyzn jest bolesna i wielogodzinna erekcja.  Oczywiście z tych ciekawszych bo arytmia serca czy martwica to klasyki ;0

4 minuty temu, Melodiaa napisał(a):

Dostałeś znak z niebios, że ktoś odkopał Twój wątek po 6 latach i się pojawiłeś w godzinę :shock:😆

Ostatni wpis masz z 23.12.2019 i dziś. Wow to na pewno przypadek ;)

Yup, mam to podłączone pod maila i dostałem powiadomienie. To podstawy technologii, choć oczywiście jeśli to dalej humorystyczna teoria spiskowa to jak najbardziej mnie masz, dalej nie rozumiem humoru

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Biolante napisał(a):

Yup, mam to podłączone pod maila i dostałem powiadomienie. To podstawy technologii, choć oczywiście jeśli to dalej humorystyczna teoria spiskowa to jak najbardziej mnie masz, dalej nie rozumiem humoru

Taaa teoria spiskowa..ściągamy starych użytkowników i  sprawdzamy jak się mają :D😆

Nie znasz dnia ani godziny kiedy nerwica sobie o Tobie przypomni :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Taaa teoria spiskowa..ściągamy starych użytkowników i  sprawdzamy jak się mają :D😆

Nie znasz dnia ani godziny kiedy nerwica sobie o Tobie przypomni :D

Sprytnie, choć to mocno agresywny marketing ;D. A skoro pytasz to całkiem nieźle, życie mija trochę zbyt szybko i zbyt mocno czuję to w plecach i porannych kaszlach, ale poza tym nie mogę narzekać. Choć, wygrana w totka by nie zaszkodziła. Mam nadzieję, że u cb również świetnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Biolante napisał(a):

Sprytnie, choć to mocno agresywny marketing ;D. A skoro pytasz to całkiem nieźle, życie mija trochę zbyt szybko i zbyt mocno czuję to w plecach i porannych kaszlach, ale poza tym nie mogę narzekać. Choć, wygrana w totka by nie zaszkodziła. Mam nadzieję, że u cb również świetnie :D

Zawsze mogłoby być lepiej ale też jestem gotowa aby przyjąć na siebie ciężki los milionerki :D

Skoro już przyszłeś nas odwiedzić to może zostaniesz na dłużej 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi