Skocz do zawartości
Nerwica.com

OT

one man show

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Liber8 napisał:

@Pretoria jak do decyzji przyczyniło się to, że inny użytkownik napisał, że nie lubi jak się mu pisze jak ma żyć - to się tym nie przejmuj. 

Slow Life jest zajebiste i każdy kto propaguje, czy wdraża w życie elementy slow life też jest zajebisty. Marzy mi się temat, Slow Life vs Wyścig Szczurów w socjologi i tam dyskutowalibyśmy dlaczego slow life > fast life. Tylko, że pozakładałem już tyle tematów, że aż mi wstyd. 

aha.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, distorted_level68 napisał:

no to jak nie masz nic mądrego do powiedzenia, to po co w ogóle zabierasz zdanie w tym wątku? to jest aż nad dziecinne!

ja skończyłem!

no bo zostałem wyczytany w poście przez liber8. dlatego. wiem, że to prowo, więc nawet nie daje pożywki. ja na forum zostaje albo nie. kogo to obchodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wziąłeś @one man show pod uwagę, że to nie jest żadne prowo? To zwykła chęć przekonania użytkowniczki, żeby nie kasowała konta. Fakt, zjebałem trochę sprawę, że wyczytałem Cie w poście, także sory.

No chyba, że będziemy przez następne 3 strony tematu ciągnąć dalej wątek i się kłócić kto ma rację. 

Przyjdą moderzy, wypierdo*ą mój post jako pierwszy i całą zbędną dyskusję, to najrozsądniejsze co można zrobić.

Zapytają jeszcze raz Pretorię czy chce zostać czy nie i tyle. Nie sądziłem, że odczytasz to jako prowo, nic do Ciebie nie mam i nie miałem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi