Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

Naleśnik!!! Ja włączyłam forum, jedząc kanapke....

Pardonnez le manque de manières.

Smacznego :D

Co rozkminiasz?

Nie dam się, idę jeszcze po mandarynki :P

Zastanawiam się, dlaczego mój małżonek podświadomie (wiem, ze nie zdaje sobie z tego sprawy) "woli" w sensie naukowym i zawodowym mężczyzn. To taka dyskryminacja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się, dlaczego mój małżonek podświadomie (wiem, ze nie zdaje sobie z tego sprawy) "woli" w sensie naukowym i zawodowym mężczyzn. To taka dyskryminacja.

moze dlatego ze mniej gadaja i szybciej przechodza do konkretow? i przy tym mniej czasu zajmuja? w pracy to chyba dosc kluczowa kwestia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

proste, uwaza was za idiotki

Nie, bo to nie dzieje się na płaszczyźnie świadomości. Kobiety traktuje łagodniej. Z drugiej strony nigdy jego prawa ręka nie została dziewczyna (siebie nie liczę).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iiwaa, ahhhhhhhhaaa a skad ty czerpiesz takie informacje masz kule zdradule i karty tarota?

A jakim cudem mam nie wiedzieć,kto jest aplikantem męża? :D

Siostrzenica mi to wypomniała - zawsze facet :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odnośnie małżonka, to kminiłbym mniej więcej w tą stronę:

a) Jego stosunek do kobiet opisywałaś często jako typowo opiekuńczy.

b) Świetnie daje sobie radę jeżeli chodzi o kwestie zawodowe, jest zapewne skutecznym szefem (skoro firma się kręci), czyli potrafi egzekwować od swoich podwładnych wykonywanie ich obowiązków.

Może być po prostu tak, że - kolokwialnie mówiąc - łatwiej mu gonić do roboty/konkurować/konfrontować się z facetami, bo w przypadku współpracy z kobietami przeszkadza mu ten opiekuńczo/tatusiowy odruch ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej, ej, naleśniku, maz ma 3 wspólników, proszę nie umniejszać naszego wkladu w rozwój spółki :D

Sekretarka to babeczka, ale właściwie mąż z nią malo spraw załatwia. Zawsze mnie zastanawialo to, dlaczego ona pracuje znacznie poniżej swoich kompetencji i przez tyle lat niczego z tym nie zrobiła. Zboczylam z tematu :D

a) 100% prawdy

b) zalezy, dla kogo. Obecny aplikant może oblać akta, robic sobie wolne piątki i... nic. Ale z drugiej strony odwala setki rzeczy, których robic nie musi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze mnie zastanawialo to, dlaczego ona pracuje znacznie poniżej swoich kompetencji i przez tyle lat niczego z tym nie zrobiła. Zboczylam z tematu :D

ciekawe czy ta sekretarka czasem zbocza z tematu haha

Ja mam do swojego małżonka zaufanie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sekretarka to babeczka, ale właściwie mąż z nią malo spraw załatwia.

Sekretarka to przede wszystkim support a nie trzon wojska.

Obecny aplikant może oblać akta, robic sobie wolne piątki i... nic. Ale z drugiej strony odwala setki rzeczy, których robic nie musi.

W sumie się nie dziwie. Robota zrobiona z naddatkiem, to poco synka trzymać na siłę w biurze. Szeregowy samodzielny, widać na sznurku go do kantyny nie trzeba odstawiać :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi