Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

iiwaa, ja też noszę jednodniowe, ale chcę spróbować innych.

To sposób zdejmowania masz bardzo oryginalny :D Ja wyciągam bez problemu palcami, tak jak wszędzie mówią, żeby to robić. Dość szybko się nauczyłam zakładać i zdejmować, nie miałam większych problemów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie wróciłam i powiem Wam było lepiej niż wczoraj :P

Sylwester spędzę częściowo w domu a jak mąż wróci z pracy ok 23 to pojedziemy do Katowic pod Spodek. Oglądajcie polsat na pewno kamera będzie mnie łapać :P:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, coś w tym jest. Powiedzenie szara myszka chyba się z powietrza nie wzięło :) .

Apropo czerwieni:

Wpływ tej barwy na nas

Z badań wynika jednoznacznie, że czerwień jest najsilniej stymulującym ludzką psychikę kolorem. Nie należy malować pomieszczeń na czystą czerwień, dużo lepiej sprawdzają się odcienie stonowane, chłodzące i pastelowe.

Czerwony jest kolorem dynamiki i przyciąga uwagę, pasuje do pomieszczeń, w których panuje duży ruch, jak na przykład hall, korytarz, pokój do ćwiczeń.

Czerwień ze względu na silny ładunek emocjonalny jest często używana w reklamie. Najczęściej wykorzystuje się tu fakt, że barwa ta wyróżnia się spośród innych. Warto zauważyć, że wszelkie promocje, czy "okazje" są opisane przede wszystkim na czerwono.

Czerwień jest kolorem czakry korzenia. Symbolizuje pewność siebie, dobre funkcjonowanie w codzienności, rozwój osobowości, wiązany jest też z lękiem i niepokojem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najgorzej to moim zdaniem wypada szary. To ten kolor mówi "nie ma mnie"

a ja uwielbiam szarosci i te jasniejsze i te wpadajace w grafit - wiekszosc rzeczy ktore ostatnio zakupilam jest w tym kolorze od butow przez meble az po kota :D

ja też ostatnio kupiłem dwie bluzy w tym kierunku i zimówke zieloną, lubie fajne ubrania ale zeby nierobiły za duzo krzyku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tzw. szare myszki ubierają również czerwone sukienki.Może tym chcą zwrócić na siebie uwagę,chodz wątpię.Kolor jak kolor.Jak pasuję to czemu nie.

''Bo nic tak nie działa jak czerwona sukienka'' z kawałka Fisza jest jednak prawdziwe.Czerwony kolor działa zwłaszcza na mężczyzn :D

i to jest prawda ze przez taką babe w czerwonym moza w ryja dostac na dyskotece, bo one lubia zajmowac sie mnapulancjami i defraudacjami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najgorzej to moim zdaniem wypada szary. To ten kolor mówi "nie ma mnie"

a ja uwielbiam szarosci i te jasniejsze i te wpadajace w grafit - wiekszosc rzeczy ktore ostatnio zakupilam jest w tym kolorze od butow przez meble az po kota :D

ja też ostatnio kupiłem dwie bluzy w tym kierunku i zimówke zieloną, lubie fajne ubrania ale zeby nierobiły za duzo krzyku.

z meskich ciuszkow podobaja mi sie grafitowe koszule - gdybym byla chlopcem tylko w takich bym chodzila :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Ja lubię ubierać się na czarno ;)

Inne stroje też ubieram-żeby nie było :mrgreen:

elo ;) elo ;)

ooo czesc! wracasz na stare smieci? :D

elo, a moze ty bys chciała zostac chłopcem? nooo ta grafitowa koszula to taka elegancka, chyba marzy ci sie jakis dżentelmen z klasą co?

no pewnie ze bym chciala zostac chlopcem :D

wtedy pokazalabym wszystkim jak nalezy sie ubierac bo chyba wiekszosc nie wie patrzac na to co zastaje na ulicach

a koszula niekoniecznie musialaby byc ultraelegancka - te luzne tez fajne i nawet takie wole :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wtedy pokazalabym wszystkim jak nalezy sie ubierac bo chyba wiekszosc nie wie patrzac na to co zastaje na ulicach

a koszula niekoniecznie musialaby byc ultraelegancka - te luzne tez fajne i nawet takie wole :D

no to pokaż jak sie ubierasz, to może poprosze cie czasem o porade, może nawet zrobisz tu sobie kącik elo-sposób na modę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to pokaż jak sie ubierasz, to może poprosze cie czasem o porade, może nawet zrobisz tu sobie kącik elo-sposób na modę :P

preferuje luzny styl a moj ubior jest mocno niekobiecy

uwielbiam meska odziez i na niej znam sie duzo lepiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi