Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

spoko loko luzik arbuzik :D

Ja powiesiłem w sypialni obrazy, które sam namalowałem :D A w drugim pokoju powiesiłem reprodukcję A. Wróblewskiego. W kuchni za to wisi zdjęcie panoramiczne miasta, z którego pochodzi mój były małżonek. Notabene, sam to zdjęcie zrobił.

a co namalowales?

Własną wersję Ostatniej Wieczerzy i Chrystusa Pantokratora.

: O

pochwal sie tu nam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thaur, ja jeden obraz też maźnęłam :D Mnie się nie podoba, mąż go sobie wziął.

Ja za to u siebie w gabinecie (w domu, nie w pracy) zawiesiłam sobie portret męża. Strasznie protestował, ale to mój gabinet :D

Dryagan, nie będę się na siebie codziennie po przebudzeniu gapić :D

Michellea, tutaj nie chodzi o jedną kobietę, ale o "grono" kobiet. Jeśli już ktoś miałby opisywać faceta idealnego, to raczej nie mężczyźni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

salir, mówiłam, że iiwaa się nie zgłosi, ładnie pominęła ten wątek ;)

iiwaa dlaczego ignorujesz nasze spotkanie? Myślałam, że nas lubisz...

Po za tym...zamknę dyskusję o prawdziwych mężczyznach :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No lubie przeciez!!! :angel:

Tylko to wciąż nie jest odpowiedź, o którą nam chodziło :D

Jak tutaj ucichło po tej kłótni.

Pustki.

Ja jestem w przerwie treningu, w końcu trzeba spalić wczorajsze żarcie. Aż mi się niedobrze zrobiło od trenowania :D

Odpowiadając na pytanie - niejako kolejnym pytaniem:

1. Gdzie?

2. W jakim celu?

3. W jakim gronie?

4. Nie wiem, czy mnie małżonek puści albo nie będzie chciał odeskortować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałam, że nas lubisz...

A propos lubienia, ja raczej mam takie przeświadczenie, że ludzie nie odczuwają w stosunku do mnie żadnej sympatii ani antypatii. Jakiś czas temu byłam zaskoczona kiedy zorientowałam się, że jedna znajoma chyba mnie lubi, bo praktycznie wcale się nie znamy, rzadko rozmawiamy, a jeśli już to wydaje się wyjątkowo zainteresowana rozmową i ogólnie mnie nie olewa :o

iiwaa, to już pytania do salir, bo to ona wpadła na ten pomysł, ja tylko byłam ciekawa odpowiedzi :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego mieliby Cię nie lubić? Może wyciągasz błędne wnioski. Ja np. bywam zaczepna - co nie znaczy, że kogoś nie lubię. Ktoś inny może nie być wylewny.

Co do relacji międzyludzkich - dla mnie jest to frustrujące, że ludzie zawsze najpierw zauważają mojego męża, a dopiero potem "z szanowną małżonką" (albo "czcigodną", co mnie niezmiernie bawi :D ) - na wszelkich oficjalnych lub półoficjalnych imprezach. I ciągle go odciągają "na słówko".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego mieliby Cię nie lubić? Może wyciągasz błędne wnioski. Ja np. bywam zaczepna - co nie znaczy, że kogoś nie lubię. Ktoś inny może nie być wylewny.

Nie zakładam, że mnie nie lubią, tylko nie jestem pewna jaki mają do mnie stosunek, chyba że o tym powiedzą albo jednoznacznie i w sposób widoczny dadzą temu wyraz.

Co do relacji międzyludzkich - dla mnie jest to frustrujące, że ludzie zawsze najpierw zauważają mojego męża, a dopiero potem "z szanowną małżonką" (albo "czcigodną", co mnie niezmiernie bawi :D ) - na wszelkich oficjalnych lub półoficjalnych imprezach. I ciągle go odciągają "na słówko".

Też by mnie to frustrowało :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A propos lubienia, ja raczej mam takie przeświadczenie, że ludzie nie odczuwają w stosunku do mnie żadnej sympatii ani antypatii.

Wlasciwie tez mam z tym problem..uwazam, ze ludzie mnie nie lubia. A gdy juz sie do mnie zblizaja to zastanawiam sie z jakiego powodu to robia. Wymyslam wtedy, ze na pewno maja jakis ukryty cel wzgledem mnie. Oczywiscie nie daje po sobie poznac ale czuje sie niepewnie i wciaz doszukuje sie odpowiedzi. Trudne to wszystko.

Michellea ja Cie lubie :D

iiwaa co do zlotu napisze Ci, ze w moim przekonaniu do niego nie dojdzie. Moze i bym chciala poznac Was osobiscie ale mam duze obawy. Znacznie latwiej mi przez intetnet rozmawiac z ludzmi. Poza tym pewnie mieszkamy w roznych czesciach polski i trudno byloby zorganizowac. Mysle, ze Michellea i Naemo maja latwiej bo mieszkaja w jednym miescie. Ja do Warszawy mam ponad 3 godziny jazdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik tez nie lubie chlapy ale o ile pamietam tak to zazwyczaj bywa. Popada jest fajnie i przyjemnie a za chwile ciapa i chorobska i tak w kolko :bezradny:

Ḍryāgan masz tak, ze po jakims czasie mijaja Ci obawy wzgledem danej osoby jak blizej poznasz? Otwiersz sie troche czy caly czas tak sie czujesz? U mnie napiecie mija ale wciaz sie "przygladam" czlowiekowi. Boje sie zranienia i falszywych osob.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie nie ma sniegu 8)

A to tak nie mam - generalnie boje sie konkretnych osob, obecnie jednej. A juz myslalam, ze bedzie zero. I to w kontekscie krzywdy fizycznej.

Nie boje sie zranienia. Zranic tak naprawde, gleboko, moglaby chyba tylko jedna osoba, a wiem, ze tego nie zrobi.

Salir, z odlegloscia do Warszawy mam podobnie - i to nie samochodem, ale innymi szybszymi srodkami transportu. Samochodem jechalam kiedys 8 godzin, bo tak zakorkowalo :D

Malzonek robi porzadki :D koty wylecialy z sypialni z wielkim hukiem :D

Jakis kretyn do mnie pisze - zastanawiam sie, czy doniesc mezowi, bo maja razem jedna sprawe robic. Chyba doniose :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi