Skocz do zawartości
Nerwica.com

płatek zastawki dwudzielnej

ani

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś z Was ma wypadanie płatka zastawki dwudzielnej?U mnie stwierdzono tą wadę jakies cztery lata temu i do tej pory nie mialam wiekszych problemow z sercem az do konca listopadau.r.kiedy to zerwałam sie w nocy z atakiem paniki nie mogac ruszyc reka ani noga a do tego serce walilo mi jak oszalale.Od tego momentu zaczęla sie moja 'przygoda" z nerwica bo wczesniej nic takiego nie mialam.leczylam sie coprawda rok wczesniej na depresje,brałam seroxat 20mg ale nigdy nie mialam epizodow lęku i paniki.Ostatnio kupilam przez internet ksiazke o wypadaniu platka i dowiedzilam sie ze az 70% ludzi z ta wada ma ataki panik,leki itd.Jest to spowodowane zaburzeniami ukł autonomicznego co mnie troche marwi bo skoro sa zaburzenia w ukl.nerwowym to psychoterapia chyba niewiele tu da.co o tym myslicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie zakładaj ciągle nowych tematów. O zastawca pisalas w poprzednim... :roll:

ale masz racje podobno przy wypadaniu zastawki doznaje się lęków i niepokojów. Tu chyba powinny pomóc odpowiednie leki ale to powinien stwierdzic lekarz. DOBRY lekarz. A Psychoterapia powinna przebiegac równolegle do leczenia objawów wypadane zastawki ;)

...i spojrzała na pęta które ją więziły...

...i poczuła wiatr...zapach ze wschodu..

..była wolna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.