Skocz do zawartości
Nerwica.com

Rodzice mnie nie szanują

Leaiko

Rekomendowane odpowiedzi

Bedzielepiej myslę, ze nie ma sensu dyskusja z Tobà, bo jestes po prostu agresywna i mam wrazenie, bardziej rozwydrzona niz autorka.

Nie biore w tym udziału. Narka.

:brawo:

Same here.

Leaiko, gdybyś chciała z kimś pogadać to pisz na pw :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale przepraszam bardzo, nie mogę czytać ani komentować? Od czego jest to forum?

Nie, no, Ty przecież możesz. Ja nie mogę, bo mi zabroniłaś. Za trudne? :lol:

A ja nigdy nie napisałam, że nazwałaś kogoś śmieciem. Napisałam, że odnosisz się do kogoś jak do śmiecia. To różnica.

Możesz mnie nazywać oszczercą, proszę bardzo. Ja ani razu nie określiłam Cię żadnym epitetem, tylko Ty wymyśliłaś, że nazwałam Cię trollem.

Jady, śmiecie, co tam jeszcze kryjesz w swoim przebogatym wnętrzu i będziesz projektować na moją skromną osobę?

Może mnie nie kojarzysz, kiedyś pisałaś w dwóch wątkach, w których i ja pisałam, z resztą co za różnica.

I nie obserwuję Cię, wystarczy czytać wątki na forum. Nawet gdybym to robiła, to przecież każdy może sprawdzić posty innej osoby i robi to wielu ludzi na forum, choćby po to, żeby się dowiedzieć z kim rozmawiają :roll:

Tak, jakoś nie zaprzątnęłaś mojej uwagi, ale nie martw się, poprawię się i z chęcią tą nadrobię :lol:

Mam teraz wyłożyć tutaj cały materiał dowodowy? Wystarczy, że krytycznie poczytasz swoje posty. Przykłady z tego wątku:

A co, należy Ci się? Ciesz się, że Ci dają na Twoje zachcianki. To Ty nie szanujesz rodziców. Rozumiem że ten węgiel to codziennie nosisz.

A chcesz w ogóle coś robić, poza beznadziejnym dziecinnym żaleniem się.

zbuntowana nastolatko.

rozpieszczoną nastolatkę

Zgodnie z wyrokiem Sądu Najwyższego z listopada 1998 r. (III CKN 217/97) (...)

Studiujesz prawo? :lol:

Ale to jest tylko jeden mizerny przykład, a Ty zarzucasz mi że wszędzie jadę po ludziach. Coś słaby Twój materiał dowodowy...

A tak w ogóle, nudna jesteś. I nie wiem po co te cytaty wstawiasz. Co chcesz mi tym przekazać? Przecież rodzice autorki dają jej kasę nawet na wycieczki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...Dziwne, że Ty będąc kiedyś nastolatką w depresji nie umiesz rozpoznać, kto choruje na depresję :roll: i nie wyżywaj się na mnie, bo nigdzie nie napisałam że młodzi ludzie nie mogą chorować, tak się składa że sama choruję od 14 r. życia. ...

Nie. Ty nie chorujesz, Ty wydziwiasz. Dorabiasz sobie ideologię do głupoty, a Twoja głupota właśnie zaczyna osiągać apogeum. Idiotka, co się od faceta uwolnić nie potrafi - koń by się uśmiał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Autroka musi zbudować sobie autorytet ale w PL społeczeństwie pełnym wiary w przykazania...

Tak, to wygląda na sedno problemu. Do tej pory ślepo się wierzy, że o rodzicach nie można niczego złego powiedzieć. Szkoda, że do zakutych główek to nie dociera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi