Skocz do zawartości
Nerwica.com
Ten temat

obojetnosc forumowiczow!!!!!!!

Jovita

Rekomendowane odpowiedzi

od razu po napisaniu tego postu bedzie mozna go usunac bo jest on niepotrzebny i na pewno nikt nic nie napisze ale chce tylko aby kazdy przeczytal i sie zastanowil nad tym ze :jesli ktos kieruje do was jakas wypowiedz badz pytania to chyba mozna odpowiedziec prawda? a nie olac i pisac dalej , zdarzylo sie to raz ale darowalam i dalam sobie spokoj lecz potem znow i ostatnio nastepna osoba nie zareagowala a to swiadczy o dumnosci danego forumowicza i chyba brak wychowania !!! nie bede wymieniac kto bo nie chce sobie robic wrogow z byle bzdury !!!!bardzo nieladnie tak! to tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotrek napisał(a):
Czasem o różnych porach się forum czyta i człowiek ślepy bywa jak ten z 13 posterunku...

nie no poważnie - czasem się niektórych pytań nie zauważy... a jeżeli chcesz żeby ktoś konkretny zauważył to od tego jest PW. Nie widzę innego rozwiązania

napisalam zeby ten temat zostal wyrzucony , niestety ale pisalam po kilka razy i to zostalo niezauwazone i sa to osoby ktore doskonale widzialy co pisalam , ale temat jest juz zakonczony dla mnie ja tez zaczne troszke olewac niektorych i moze wtedy ten temat kto inny odswierzy, a nie bede pisac na prywatny bo szkoda czasu i slow do pewnych osob, niech sie zastanawiaja!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jovita napisał(a):
napisalam zeby ten temat zostal wyrzucony

to akurat jest niedorzeczne, bo po co coś pisać jeżeli ma nikt tego nie zauważyć (bo kto zagląda do kosza)...

Jovita napisał(a):
ale temat jest juz zakonczony dla mnie

...ale jeżeli tak to podkreślasz to O.K.

zamykam z poniższych powodów:

Jovita napisał(a):
od razu po napisaniu tego postu bedzie mozna go usunac bo jest on niepotrzebny
  Jovita napisał(a):
napisalam zeby ten temat zostal wyrzucony , niestety ale pisalam po kilka razy i to zostalo niezauwazone i sa to osoby ktore doskonale widzialy co pisalam , ale temat jest juz zakonczony dla mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi