Skocz do zawartości
Nerwica.com

WORTIOKSETYNA (Brintellix)

wisnia80

Rekomendowane odpowiedzi

Czuję się jak dętka. Nie mam siły rano się z łóżka zwlec. W dzień śpię. Wygląda jakbym miał depresję.

To tak jak nasza druzyna pilki noznej, nie przejmuj sie, na koncu zawsze nasi wygrywaja, nawet jak przegrali 2 mecze. :mrgreen:

Dokładnie. Oni są ciotki, a ty jesteś PIZDA.

-- 31 lip 2015, 21:49 --

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie. Oni są ciotki, a ty jesteś PIZDA.

wisnia80, A ty co sie do mnie przypiedalasz pajacu jebany, zazartowalem tylko, przyjebany jestes kurwa na maksa idz ty w pizdu, tobie nic kurwa nie pomoze glabie.

-- 31 lip 2015, 23:16 --

wisnia80, Ty, szczylu, wypier.... z tego forum, prosze moderatora o wyjebanie tego typa stad, jak tak mozna kogos obrazac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vengence, patryk 29...

Niestety, masz bana. Do widzenia. Odsyłam do psychoterapeuty. Nie umiesz porozumiewać się z ludźmi.

wisnia80,ostrzegam słownie pierwszy i ostatni raz. Zmień słownictwo na bardziej cywilizowane. I przestań w końcu używać wulgaryzmów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, Przepraszam bardzo, ale za co ja zostalem wyrzucony za 2 przeklenstwa ocenzurowane?

to on mnie zwyzywal i obrazil i dostal tylko ostrzezenie slowne, a mnie wyrzuciliscie 2 raz za przeklenstwo tak? to ma byc sprawiedliwosci, co to wogole jest!?

-- 01 sie 2015, 00:29 --

Ja nie umiem, sie porozumiewac z ludzmi, dobre sobie zawsze staralem sie tutaj komus pomoc, lub doradzic czesto bylem atakowany, fakt, ze czasem powiedzialem kilka slow za duzo, ale tu co druga osoba przeklina i zle sie odnosi, a jakos bana nie dostaje, no nic dziekuje bardzo.

Cudowne i sprawiedliwe forum, szok. :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi