Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Artemizja, w ogóle, to mało jest stołów do snookera, wszędzie rządzi pool, a ludzie i tak mają problem z trzymaniem kija. :) Sam nie jestem jakimś dobrym graczem, ale bardzo lubię ten sport. Połączenie umysłu, geometrii, strategii i jakiejś takiej szlachetności.

na_leśnik, Aranjani, :papa:

Ja bawię się dziś telefonem, użyłem niebrandowanego softu i próbuję się w tym odnaleźć. Dobrze, że zrobiłem wcześniej zapasową kopię danych. :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, to sie ciesze, że nastrój pozytywny :D

A u nas leci... zaliczylismy dzisiaj fajny wypad nad jeziorko... a poza ty :D oboje jestesmy pociagajacy (wirus chyba się jakiś przypałetał)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, no. :) Lubię sobie pogrzebać, tzn. w urządzeniach elektronicznych! Ostatnio wymieniłem też szkiełko aparatu, bo mi się porysowało. Jak się ma torx-y w domu to wszystko można zrobić. ;)

Poszedłbym na ognisko, ech. Aż mi się kiełbaski zachciało, takiej zdrowej, czarnej niemal! Z chlebem, ogórkiem. A potem kieliszek wódki i przytulanie. Ewentualnie bez tej wódki, po co to komu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik,

Poszedłbym na ognisko, ech. Aż mi się kiełbaski zachciało, takiej zdrowej, czarnej niemal! Z chlebem, ogórkiem. A potem kieliszek wódki i przytulanie. Ewentualnie bez tej wódki, po co to komu!

o...

no... :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, bonsai, Artemizja, hue hue hue. Smacznego :twisted::pirate::P

Podejrzewam, że ognicho to zaliczą te osoby co na zlocie będą ;) . Dodatkowa reklama :P

bonsai, ja też uwielbiam grzebanie się w sprzęcie, ale raczej z naciskiem na softwere. Ostatnio kupiłem router mojej rodzicielce do domu i wgrałem mu soft niemarkowy. Śmiga jak ta lala :mrgreen: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.