Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, biedny był jak był mały to niech ma na starość :D.

Łobuz ale wybredny...surowego mięsa to już tak nie tknie, musi być ugotowane, nie może być z wcześniejszego dnia. Musi być lekko podgrzane...:D

-- 29 mar 2015, 21:02 --

Aranjani, nie pytałaś. Wiesz co, to jest mieszaniec Owczarka Belgijskiego z Niemieckim ale wygląda w 100% jak Belgijski. Takie duże czarne "coś" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, no niby tak...tzn. to w dużej miesze zależy od wielkości. Im mniejszy pies tym dłużej żyje. Chociaż po moim to już powoli "widać", że się stażeje - kondycja już nie ta sama, zresztą też jest po operacji. No nic, ważne, że jeszcze żyje :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blah!, wiem ze wieksze psiaki zazwyczaj krocej zyja... niestety. Nasza najstarsza sunia ma ok 9 moze 10 lat. Tez jest po operacji i tez widze momentami ze sie starzeje. Ale sa momenty ze zachowuje sie jak szczeniak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, haha o to to, niby już takie podstarzałe ale jak np. usłyszy, że na dwór idzie to wariat na całego i zachowania żywcem z wieku 1 roku :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blah!, dokladnie :) nasza staruszka ostatnio dala takiego susa na sofe ze bylismy w szoku... a jesli chodzi o jedzenie... jak dostsje miche to jest szal pal... jakby miesiac nie jadla :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, mojemu tak normalnie to już czasem trzeba tyłek podnosić na łózko bo samemu to już chęci nie ma ale jak idzie na dwór to potrafi się z czterech łap na raz wybić i na łóżko skoczyć...ojj wariat wtedy z niego straszny. Ale z drugiej strony, przez to, że przez ostatnie lata rzadko psiura widywałam to widzę, że już jest coraz bardziej słaby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.