Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

NieznanySprawca, interpretuję to hasło w trochę inny sposób niż zwykło się to robić - po prostu przypomina mi, że nie wiadomo ile mam czasu, więc trzeba z niego czerpać, pamiętaj o śmierci przeradza się w żyj chwilą co nie: ))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari,
Za kilka dni skończę 24 lata ;)

O to jesteś tylko rok młodsza ode mnie ;) Choć ja gdzieś rok temu od pewnego 18-nastolatka usłyszałam, że jestem "niezły MILF-ik" :o

:shock:

To ja już idę szukać sukienki do trumny... 27 lat... :cry:

Nefertari, super wyglądasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czerwone usta to kwestia genetyki noo

Masz naturalnie takie czerwone usta?! :shock: Woo, pewnie wiesz, jaka jest symboliczna wymowa tego atrybutu w podświadomym języku biologii :twisted::P

No oczywiście, że wiem... tylko biologii się coś pomieszało z deczka, bo jakoś nie wbudowała ochoty, żeby to się do czegoś przydało :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92 wiesz Ty co... powinnaś dostać kopa za to pisanie, że jesteś brzydka.

Wyglądasz zupełnie normalnie i z tego co na 1 focie widać, masz ładne włosy, prawdopodobnie też ładną cerę. Niegłupio Ci z oczu patrzy a takie głupoty o swoim wyglądzie wypisujesz.

Samoocena nieadekwatna do wyglądu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben

Ja się w tę "modę" nie wpisuję, nic nie mam do swojej facjaty :D I jeszcze parę babek by się znalazło, które nie narzekają ;)

z tym nic do zarzucenia, to może przesada, ale generalnie z akceptacją własnej facjaty nie jest źle ;)

Aurora przyłączę się do komentujących Twoje zdjęcie, jedyne czego może Ci brakować, to uśmiech :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem zastanawia mnie tendencja (nie mówię tu ściśle o Aurorce ) do narzekania nt swojego wyglądu przy jednoczesnym rozsyłaniu swoich zdjęć obcym ludziom. Czy to chodzi o usłyszenie "nie, nie jesteś brzydka" czy o utwierdzenie się w tym przekonaniu? Nie rozumiem.

o to to!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem zastanawia mnie tendencja (nie mówię tu ściśle o Aurorce ) do narzekania nt swojego wyglądu przy jednoczesnym rozsyłaniu swoich zdjęć obcym ludziom. Czy to chodzi o usłyszenie "nie, nie jesteś brzydka" czy o utwierdzenie się w tym przekonaniu? Nie rozumiem.

opcja nr1. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co jeszcze mogłabym dodać odnośnie zdjęć Aurory - jeśli zainwestowałabyś w lekki makijaż mogłabyś wyglądać bardzo efektownie. Masz ładny kształt twarzy, lekkie konturowanie, korektor, lekkie podkreślenie oczu i mniej "ściśnięte usta" - serio wybijałabyś się między spalonymi na skwarek dziuniami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, Ty zawsze miałaś taką z leksza przydługą szyję ? Haha, jaki "żyraf" :D Albo inkszy "gazel" :D Dziewczyno, weź lepiej uważaj na lamparty xD

Wybacz, że tym razem nie uraczę Cię jedną z tych wyszukanych metafor, w której to nazwałbym Cię nimfą, płatkiem śniegu, bądź też szafirem, szmaragdem, czy innym "błyskotkiem" ;) Mózg już nie ten, co kiedyś :P Brakuje mu tego specyficznego myślowego "flow". Ostatnio "mnie" coraz mniej, niźli więcej ... Heh, "wspaniali ludzie nie powrócą, nie powrócą już" ;)

Aha, i nie bierz tego do siebie ;) Jakby nie było, niejedna laska z foruma przeglądając Twoje zdjęcia z zazdrości złorzeczy i przeklina, odprawiając przy tym demonicze rytuały voodoo :D

P.S. Tak, tak - macie rację :P Najzwyczajniej w świecie żal mi dupę ściska :D No ale ch*j z tym. Nietrzeźwy jestem, więc wolno mi :P Swego czasu kroiła się z tego konkret "border love story", jednak koniec końców umarła bezpowrotnie, stłamszona pod naporem złowrogich rozkurwów psycho-somatycznych, nieciekawych symptomów neurologicznych i tragicznych w skutkach zbiegów okoliczności ...

No nic, Kasiu. Będziesz robić za wymarzoną i niedostępną Damę Serca - jak w tych średniowiecznych romansach ;) Gdy w bliżej nieokreślonej przyszłości wyruszę w bój napierdalać się ze smokami, to tylko i wyłącznie na Twoją cześć i chwałę :D

P.S.2 Heh, nie traktuj na poważnie tego co napisałem :P Jak zwykle, jedynie żartuję sobie w swym "osobliwym" poczuciu humoru ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi