Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Coś jak zabawkami , pobawiły się przez jakiś czas , a jak zabawki się znudziły , to zostały rzucone w kąt , bo na prezent dostały nowe . A tyle dla was robimy , ja nawet się ogoliłem do zdjęcia , a wierzcie mi , że wymagało to ode mnie sporego wysiłku , do tego nadwyrężałem palce na klawiaturze , pisząc wam komplementy , a teraz co ? niepotrzebny jestem :mrgreen:

Ja jestem tą z nielicznych co zabawek nie rzucała w kąt ;) to raczej domena chłopców :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy te wszystkie kobitki , będą tak chętne do przytulania , na zlocie tak jak tu na forum :mrgreen:

Swoją drogą , zawsze chciałem się przytulić do Ewy Sonet :mrgreen:8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, ja też tak nie robię! Do teraz bawię się samochodzikami z dzieciństwa. ;) Jeżdżę nimi po ścianie wydając z siebie radosne "brum, brum". :P

Candy14, teraz nie wiem czy się wtulić, czy uderzyć z dyńki niczym Zidane. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, Akurat tu bym polemizował , zresztą jest nawet piosenka " zamienię cie na lepsze model " jakoś tak to leciało , nie muszę dodawać , że ta piosenka była wykonana przez kobietę :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, no, mutant skoro miał trzy nogi. :P

Tomcio Nerwica, zobaczy się na zlocie jak będzie z tym przytulaniem. :P Jednak tam większość pań mogłaby być naszymi matkami. :P

Candy14, to może bąble?

Bąbldzille. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, ja nie lubię dużych bąbli. ;) Nie podobają mi się. Stanowczo wolę malutkie. :D

-- 26 maja 2012, 22:56 --

ladywind, piłki nożnej też nie lubię. :D To znaczy, że nie jestem chłopcem? :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marsal2, aż tak żle nie będzie , będą też takie , gdzie różnica w wieku między nami , będzie tylko w granicach dekady :mrgreen:

ladywind, Jak będziecie już po operacji , możecie nawet zagrać mecz albo poskakać , chętnych na takie widowisko , na pewno nie zabraknie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi