Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

lakuda, To może pozwolisz ,że jak Ci opuchlizna od zęba zejdzie . Ja Ci zrobię zdjęcie ,jak będziesz miała lepszy humor i nie koniecznie będziesz chciała udowodnić ,że jesteś najbrzydsza osobą w układzie słonecznym ,CO?????

Ania kilka dni bólu zęba i związane z tym zmęczenie robi swoje ..WIESZ????

-- 05 lut 2011, 23:28 --

człowiek nerwica, odchudzałem się raz w życiu i to bardzo skutecznie .

Chodziłem najedzony (syty) i cały czas spadałem z wagi ,jak chcesz to opisze Ci jutro na PW co jadłem .

Teraz mam to gdzieś ,nie jestem sobą zachwycony ,ale nie można mieć wszystkiego .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LitrMaślanki: a może rzeczywiście żyjemy w kreskówce, to jest myśl. Też mam takie wojskowe wdzianko, pokażę wszystkim :D

Dobra, to ja też chcę trochę uwagi :oops:, czuję się trochę na uboczu :roll:

I powiedzcie ile byście dali mi lat, bo różnie mi mówią, a im mniej mi dają to tym większy mam z tego ubaw :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taa zrob to schudnij,wypoleruj zęby,odpryszcz sie.....to wszystko jest niby takie proste a tak naprawde bardzo trudne....zwlaszcza dla osoby która jest niecierpliwa i ma ochotę widzieć zmiany już natychmiast..Próbowałem schudnąć....za każdym razem z marnym skutkiem...zły styl życia wygrywał...i wygrywa nadal...;/Zębów niestety już nie wypoleruje bo tego co mam na zębach niestety nie da się już usunąć..,a pryszcze znikają i pojawiają się...Najgorsze to,że tej grubej mordy nie moge jakoś zminimalizować...

Sprobuj Brevoksyl ( na recepte) na pryszcze. To jest antybiotyk do smarowania. wysuszy Ci twarz na wior ale i usunie pryszcze. Oprocz tego rozgniec aspiryne w wodzie, zeby zrobila sie papka i taka miksture nakladasz na twarz na noc :D Tez dobrze dziala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi