Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Alinated......no.....przez ten filmik wiemy wszyscy jak wyglądasz, a do tego dowiedzieliśmy się jakie masz zainteresowania.

Zdolniacha. ;)

Monika! Ale przecież Ty wiesz jak ja wyglądam ;). Nawiasem mówiąc, kiedy tak zupełnie na trzeźwo przeglądam sobie ten upload, dochodzę do wniosku, że pewne elementy zdecydowanie nie powinny się tam pojawić i wypadałoby je nieco skorygować. Tyle tylko że wówczas utraciłbym ten efekt spontaniczności, na uchwyceniu którego przede wszystkim mi zależało ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima, Bardzo ładnie wyglądasz w tej nowej fryzurze Kasiu. Lepiej niż w długich włosach, jak dla mnie.

Twarzowo, świeżo.

No...i tak jak napisała Wiola...przytyj troszkę. Buzia się Tobie zaokrągli,nabierzesz kształtów, będziesz śliczniejsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leki mi znów z potęgowały apetyt.Ciekawe kiedy któryś pójdzie w odstawkę :evil:

Ślicznotka, nie mam zamiaru utyć.Nie którzy wyglądają super z dodatkowymi kg ja niestety do tych szczęściarzy nie należę.

kicikici, ma rację.Moja waga mieści się w normie (bmi 18,5).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi tez mowia ze mi brakuje a moj maz mowi co innego:) i niektorzy inni tez mowia mi az chce twoje cialo a potem texty ze przytyj haha.

JA nie slucham opini innych na moj temat to zgubne czasem bywa. To jej decyzja jak ona chce wygladac, jesli ma rzeczywiscie zaburzenia w jedzeniu to sie tym zajmie na boku...nikt szczegolnie z zaburzeniami nie lubi sluchac slow typu przytyj. Ja miewam zaburzenia pomalu znich wychodze..

I tak na zdjeciach wygalda dobze, bo ja na zywo jej nie widzialam. Mysle ze kazdy sadzi wedlug siebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi