Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

*Wiola*, Oczywiście , że tak , wszystkie uwzględniłem ;) już tak mam , nawet na ulicy oglądam się za kobietami tak , że już mnie kark boli . A jeśli chodzi o gotowanie , to tu nie jestem wybredny , zjem wszystko i wszystkich :mrgreen:8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, myślę , że jak większość facetów przy mniejszej kobiecie mogę się poczuć silny , a przy wyższych czuje się gorzej , może dlatego , że to po prostu za wysokie progi dla mnie ? A ptasie odchody chyba nie zostaną podane na zlocie ? bo wtedy obojętnie jak dobrze by to wyglądało na tacy , wolałbym się zorientować co to jest :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, niby tak , ale w tym przypadku to nie działa , to starsza kobieta długo stać nie może , bo ją stawy bolą ;)8)

Zresztą mnie też łupie w krzyżu mimo wieku i długo stać nie mogę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, nie cieszy mnie taka wizja , bo ja jedną laskę będę miał przed sobą , a drugą w sztucznej szczęce , noi ta pierwsza mnie cieszy bo zostanie ze mną , a ta druga być może zostanie w sztucznej szczęce i skończy razem z nią w szklance :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, nie wstawię jej fotki , to musi być niespodzianka , więc przedstawię ją na zlocie . Mam nadzieje , że dojedziemy na ten zlot , bo jak mi się rozpadnie po drodze , to powiecie , że oszukiwałem :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirabeleee, nie chcę wiedzieć jakie "obowiązki" ma ten trąbóś, bo mam podobne skojarzenia jak slow motion. :P

idle, kolejna śliczna kobieta z zabójczo pięknym uśmiechem. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a przyjadę z moją partnerką na zlot 70-letnią Lidią , jesteśmy przykładem na to , że wiek nie gra roli . Co prawda większość mówi , że mógłbym być jej wnukiem , ale to nieważne co mówią inni , ważne , że obiad jest na czas , piwo schłodzone i mam spokój jak leci mecz :mrgreen:8)

pijesz Tomcio do mojego posta?

Moze kiedys zjawimy sie na zlocie i zmienicie zdanie :D

Dziwi mnie i Twoj post i dalsza dyskusja chociaz nie odebralam tego personalnie bo do 70 mi jeszcze daleko :D Jednak wykazales typowo polski trend..wszystko co inne, co odbiega trzeba wysmiac, wyszydzic, zrownac z ziemia. I nie to mnie nawet zdziwilo bo to powszechne niestety ale ze takie teksty puszczaja ludzie ktorzy na co dzien spotykaja sie z nietolerancja ze wzgledu na swoja chorobe i tez sa inni. Smutne to troche...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi