Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Moze i tak, ale o to o co powinny, tez sa zazdrosne 8) I watpie, zeby jakakolwiek kobieta byla tak pozbawiona intuicji, zeby przez rok nie zorientowac sie, ze jej chopak kogos innego jeszcze ma i regularnie sie z tym kims spotyka :D Przynajmniej ja bym od razu wiedziala, ze cos sie swieci 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

la kobiet to nie do pomyslenia, kobieta chyba zawsze wie, ze cos jest nie tak i od poczatku zbiera sie jej na gniew...

Z mojego doświadczenia wynika, że kobiety owszem są zazdrosne, ale nie o te kobiety o które powinny.

oj ja się nie zgadzam. mój były z którym byłam dość długo po naszym rozstaniu po kilku latach ożenił się z laską, o którą zawsze byłam zazdrosna. ale w czasie kiedy czułam zazdrość nie miałam ku temu żadnych powodów. ale... jednak... coś w tym było :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pięknie wyglądasz Aniu, lubię to foto !

Nigdy nie pisaliście czegoś o mnie - napiszcie, nawet jeśli to będzie nie przychylne, to tak zróbcie, chcę poznać opinię o moim wyglądzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vi., nie wiem czy nie byłoby Ci lepiej w jakimś jaśniejszym odcieniu. Teraz wyglądasz tak, że strach podejść. MROK :twisted:

A tak jakbyś trochę skrócił włosy i je rozjaśnił to sądzę, że mógłbyś być nawet kolesiem nr 1 dla nastolatek w Twoim regionie :mrgreen:

Karola, jeżeli najpierw chudną Ci piersi to nie. :mrgreen:

Mam ten problem, więc wnioskuję, że też mam się nie odchudzać ;) Miło 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi