Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Mam wrażenie, że gdzieś się już widzieliśmy @Chongyun  ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie. W każdym razie Twoja twarz jest mi znajoma ; ) 

Fajnie wygladacie w ogóle na tym forum są same ładne osoby z niepotrzebnymi kompleksami. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Mam wrażenie, że gdzieś się już widzieliśmy @Chongyun  ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie. W każdym razie Twoja twarz jest mi znajoma ; ) 

Fajnie wygladacie w ogóle na tym forum są same ładne osoby z niepotrzebnymi kompleksami. 

No wiesz, jest to możliwe że się gdzieś spotkaliśmy, ale widzisz tylko pół twarzy, druga połowa często zmienia totalnie wrażenie. A co do kompleksów to ja jestem już pół łysy... 😕

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widać, coś tam włosów po boku widać, a jak po środku nie masz no to są chustki, czapki, peruki. Łysi mężczyźni też fajnie wyglądają. Nie ma co się przejmować @Chongyun ; ) 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Nie widać, coś tam włosów po boku widać, a jak po środku nie masz no to są chustki, czapki, peruki. Łysi mężczyźni też fajnie wyglądają. Nie ma co się przejmować @Chongyun ; ) 

Nie no, nie mam zamiaru nosić niczego na głowie, po prostu powoli przyzwyczajam się, że prędzej czy później trzeba będzie się opitolić na łyso. Ale w moich marzeniach jestem kudłaty...

1767976799202-019ba386-dced-754c-8813-0e5ec909e351.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Chongyun napisał(a):

Nie no, nie mam zamiaru nosić niczego na głowie, po prostu powoli przyzwyczajam się, że prędzej czy później trzeba będzie się opitolić na łyso. Ale w moich marzeniach jestem kudłaty...

1767976799202-019ba386-dced-754c-8813-0e5ec909e351.jpg

Sto razy lepiej opitolony na łyso, ale grouchy nie słucha mnie, nie mam autorytetu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Sto razy lepiej opitolony na łyso, ale grouchy nie słucha mnie, nie mam autorytetu :P

Łysy łeb jest sprzeczny z moją mentalnością :P

7 minut temu, sailorka napisał(a):

@You know nothing, Jon Snow ja też mam wrażenie, że gdzieś już widziałam @Chongyun . Może jesteś jutuberem czy tiktokerem?

Nigdy w życiu, opublikowanie tu zdjęcia przyszło mi z trudnością. Nigdy też nie kandydowałem na radnego, ani posła :P

6 minut temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Mnie się kojarzy z jakiegoś miejsca, gdzie widzę Jego łzy, nie wiem dlaczego..

Nie jestem raczej podobny do Hołowni płaczącym nad Konstytucją... :P

Edytowane przez Chongyun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Chongyun napisał(a):

No za każdym razem będę się strzygł krócej i dążył do 0 :P

No jak łysina duża, to bez sensu trzymać te boki

8 minut temu, Lusesita Dolores napisał(a):

Szwagier chce robić w Turcji zęby, Ty włosy. Co ewentualnie ja tam mogłabym zrobić?;)

Zęby też chce :S No dla kobiet to tam w ogóle raj zabiegowy. Dosłownie wszystko. Od liftingu, przez implanty po kwasy itp. Niektóre kobiety tam jeżdżą i na jednej narkozie po kilka zabiegów na raz. Masakra troche

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, shadow_no napisał(a):

Zęby też chce :S No dla kobiet to tam w ogóle raj zabiegowy. Dosłownie wszystko. Od liftingu, przez implanty po kwasy itp. Niektóre kobiety tam jeżdżą i na jednej narkozie po kilka zabiegów na raz. Masakra troche

Że niby tam taniej czy tak dobrze robią?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Lusesita Dolores napisał(a):

Że niby tam taniej czy tak dobrze robią?

Taniej to raz a dwa, że tam pół świata jeździ na zabiegi z tego pierwszego powodu. Więc tam mają taśmowo już rozkminione wszystko i chyba przerobili każdy możliwy scenariusz. Ja osobiście bym się nie bał tam robić sobie zabiegów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Taniej to raz a dwa, że tam pół świata jeździ na zabiegi z tego pierwszego powodu. Więc tam mają taśmowo już rozkminione wszystko i chyba przerobili każdy możliwy scenariusz. Ja osobiście bym się nie bał tam robić sobie zabiegów

Dobra, to sobie dolne zęby rozjaśnie bo górne mam bielusieńkie. I może jeszcze brwi przeszczepie;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi