Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

tarantula, pozwolisz, że jako o milusińskich będę myśleć tylko o chomikowatych :P

Dobszeee, możesz pominąć tych wijących się i obślizgłych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tarantula, Z życia wziete tez moga byc takie ,ze widac, moje sa z wypadu do Wrocławia z kolega, łazilismy po miescie, po sklepach, bylismy na lodach i wygłupialiśmy sie po prostu :yeah: , typowe z życia wziete sa moje.

A te lody to były na sam koniec dnia tuz przed powrotem koło 21-szej a bylismy cały dzień , jedno nie wyklucza drugiego.Ja lubię widzieć z kim rozmawiam choćby tylko ze zdjęcia bo to w końcu forum,ale wtedy rozmowa nabiera realności .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tarantula, Z życia wziete tez moga byc takie ,ze widac, moje sa z wypadu do Wrocławia z kolega, łazilismy po miescie, po sklepach, bylismy na lodach i wygłupialiśmy sie po prostu :yeah: , typowe z życia wziete sa moje.

A te lody to były na sam koniec dnia tuz przed powrotem koło 21-szej a bylismy cały dzień , jedno nie wyklucza drugiego.Ja lubię widzieć z kim rozmawiam choćby tylko ze zdjęcia bo to w końcu forum,ale wtedy rozmowa nabiera realności .

To prawda i dlatego też bardzo mi się podobają te fotki :smile: Tym niemniej jak dla mnie takie na których nie widać w pełni kogoś też są ciekawe bo rozumiem, że nie każdy może chcieć pokazać twarzyczkę, a jednak podzielić się troszku sobą chce ;)

BTW. śliczne fotki zapodałaś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi