Skocz do zawartości
Nerwica.com

Truskawki

Inga_beta

Rekomendowane odpowiedzi

Jest sezon na truskawki i warto jej jeść aby poczuć sie lepiej na ciele i na psychice.

Jednak obecne truskawki to nie zdrowie lecz trucizna. Piszę po to aby ostrzec.

Już kilka razy zatrułam się truskawkami i nie rozumiałam co się dzieje. Dopiero wczoraj mi ktoś wytłumaczył że oni teraz stosują sztuczne dojrzewanie za pomocą oprysków. Rano się truskawki pryska a wieczorem zbiera i sprzedaje na drugi dzień. Dzięki temu opryskowi wszystkie truskawki dojrzewają naraz i nie trzeba kilka razy zbierać. A jakie są ładnie wybarwione i błyszczące. No i tańsze.

Na szczęście można je poznać po wyglądzie, bo wszystkie są jednakowe i jednakowo piękne, czerwone, błyszczące. I do tych truskawek ustawiają się kolejki.

A ja mam bardzo słaby przewód pokarmowy i od razu każdą truciznę czuję, a potem nie mogę dojść do siebie bo cały brzuch mam chory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O kurczę a ja parę takich truskawek mutantów zjadłem w te lato, się dziwiłem czym oni je karmią, że takie duże, ale, że tak rano popryskasz i wieczorem już urośnie ogromna, kurczę normalnie jak w sajens fikszyn 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myslalam ze juz mamy temat o truskawach : D

f20.0 f42.2 g40

kweta 100

akineton 2

klorazepan 20

propranolol 30

abilify 30

solian 400

potas 540

klonik 2 okazjonalnie

depakine chrono 600

always remember you're someone's reason to smile

because you're a joke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jadłam truskawki dzień w dzień przez ostatni tydzień, wczoraj się skończyły i dziwnie nerwowa jestem, ręce mi latają, czuję straszny głód truskawkowy, nie mogę spać, nie mogę jeść, lęki mi się nasiliły. Na noc benzo i z rana do dilera na targu trza lecieć 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi