Skocz do zawartości
Nerwica.com

ot

Gość Luki_Nerwusik

Rekomendowane odpowiedzi

magnolia84,

Nie jest,ale jak widac mimo ze to jest forum o takiej tematyce to jak sie okazuje to jest zle miejsce zeby cos pisac o sobie czy problemach,bo zaraz wyskakuja tacy co maja na wszystko recepte a jak sie do niej nie zastosujesz to jestes ten zly co tylko same zle rzeczy pisze i sie zaczyna dogryzanie i pouczanie,jestes taki i taki,robisz tak i tak i to jest zle,bo masz robic inaczej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lunatic

Żyj sobie jak chcesz, nie będę wyskakiwał z żadnymi złotymi radami, bo mnie tu już nie ma. Sam się przekonasz, że za kilka godz. mnie już tu nie będzie mistrzu. Pisz dalej sto pierwszy raz to samo i przeżywaj swoje życie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh,ja nie mowie o sobie,ale jezeli juz tak krytykujesz negatywne podejscie,uzalanie sie,narzekanie to badz konsekwentny i stosuj to tez do innych ktorzy tak robia i to z o wiele wieksza intensywnoscia niz ja,no ale tak,jak przychodzi do konkretow to juz tylko masz trelemorele do powiedzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak Ci sie nie chce to trzeba bylo nie zaczynac,raz piszesz do innych o inteligencji a za chwile sam nie dostrzegasz rzeczy o ktorych pisze,a raczej ich celowo nie chcesz dostrzec zeby sie czasem nie okazalo ze to o czym do mnie piszesz moznaby zarzucic polowie forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzisz na forum gowno wiesz i sie napisz bieresz pierwszy lek w zyciu i uwazasz ze co lekarz powie to swiete i madrosci zyciowe cipki ktora twierdzi ze boi sie leczenia na wlasna reke zobaczymy jak tobie skoncza sie leki do wyboru co wtedy ty bedziesz pisal i czy nie bedziesz skamlal jak pies

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dark Knight

Niedoczekanie twoje. Na pewno nie będę skomlał, bo jestem facetem, w przeciwieństwie do ciebie slodki ryjku.

lunatic

Błędy mówisz, Ty po prostu jesteś najbardziej upierdliwym i zrzędliwym człowiekiem jakiego miałem nieprzyjemność spotkać. U każdego będziesz coś wytykał i się czepiał, bo taka Twoja wredna natura.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi