Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

tosia_j, Stoi w korku, albo w kolejce...

mirunia, No żesz, to masz atrakcje bidulko na weekend... :bezradny: Mam nadzieję, że już lepiej i jutrzejszy dzień będziesz miała spokój. Ty już odpoczywaj Kochana, bo słabiutka jesteś pewnie po tych sensacjach, a jeszcze ta rana na plecach. Ściskam!!!

cyklopka, No mógłby wysłać tego smsa... No ale nic nie zrobisz. :?

Za nic się nie bierz, jak nie musisz, delektuj się tym wolnym. :smile:

No, ja mam gros zakupów zrobionych, w poniedziałek postoję sobie w mięsnym i gdzieś muszę zdobyć śledzia.

Cudna wiadomość na mnie dziś spłynęła - wielość żarcia goście przywiozą. Więc nie ma wymówki , będzie sernik.

Dziewczynki, ja okna jutro myję... I robię uszka, piekę kolejne ciastka... Ech.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wy dziewczyny zarobione :hide:

cyklopka, No mógłby wysłać tego smsa... No ale nic nie zrobisz. :?

Życzenia raczej złoży. Terapeutka tak mówi i koleżanka też :great:;)

Za nic się nie bierz, jak nie musisz, delektuj się tym wolnym. :smile:

Jak parę książek poukładam czy kartkę zaadresuję, to mi korona z głowy nie spadnie. Oprócz tego słucham muzyki i zaraz będę degustować piwo z importu 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ja w tym roku wigilię spędzam z rodzicami męża, wszystkim się podzielimy, a niestety wszyscy pracują w tym dniu, więc będę miała dużo pracy, zrobię swój słynny barszczyk :pirate: tylko kogo zatrudnię do lepienia pierogów i uszek? Dziś się zastanawiałam co zrobić na obiad w 1szy dzień świąt i już szukałam przepisów na pieczone szynki, jak do mnie zadzwoniono z zaproszeniem na świąteczny obiad :105: tak więc szukam przepisów na coś dobrego na 2 dzień :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani witajcie :********

Ja dzis zagoniona bo bylam na zakupach rankiem na takim placu , wpradzie nie jest najblizej mnie ale sprzedaje na nim babcia ktora ma wlasne jarzyny i kszonki i barszcze wiec sie zaopatrzylam u niej we wszystko ---dodatkowo miala suszone owoce i nabralam cala fure do tego fit bigosu i do barszczu sliwek ... no i dostalam gratis zakwas na zurek :) bede miala na zupe :)

Pozniej bylismy po rybe w rybnym , nastepnie w markecie i zakupy mam juz prawie cale na swieta zalatwione .

W nocy nie spalam niestety bo ten z dolu pajac robil awanture od 22 do 9 rano i jak tam zeszlam to mi zaczal grozic ze jego koledzy mi wpier.... bo ja sie na niego uwzielam :roll::roll::roll: zadzwonilam na policje to przyjechali , chwila ciszy byla i pozniej od nowa. Nie spalam wcale.

A teraz cos mnie lęki zlapaly i tak to jest.

mirunia Kochana :******** moze zadzwon do tego lekarza i spytaj czy ten antybiol brac po takich sensacjach???

kosmostrada dalej taka nerwowa czy dzis lepiej?:********

cyklopka :******** zarabiscie wygladalas na premierze SW :great::great::great::great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Little Red Fox, ja uszka robię jutro, gotuję i zamrażam, na Wigilię tylko chwilę we wrzątku i są super.

Chyba barszcz też wymodzę ( z pieczonych buraczków), bo niby przynoszą , ale taki na zakwasie, a mi on nie smakuje, psuje moje uszka. Będą dwa do wyboru. :bezradny:

Zosia_89, Medal dla Pani! ;)

platek rozy, Trochę mniejszy nerw, staram się wyluzować... :roll: Gdybym mogła nie iść do pracy, no ale niestety wolne mam po świętach.

Ale masz z tymi sąsiadami. :hide: I nic nie poradzisz...

Zaraz się zbieramy do knajpy, na nasze darmowe jedzonko, trochę późno na obżarstwo, ale tak wyszło. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Postaram się przyjemnie spędzić czas. A potem jakoś doturlam się do domu z wyrzutami sumienia, że się nażarłam na noc... :D

Też już mam plan działania na te dni, prawie godzinowy... Daje mi to trochę spokoju. ;)

Dobra, idę.

Miłego wieczoru!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, Pierwsze noce najgorsze "ciemno wszędzie, głucho wszędzie", ale przyzwyczaisz się, taka natura ludzka, że się adaptuje... Włącz muzę , radio, czy telewizor, żeby tak cicho nie było.

Włączanie radia, brrr, idea ohydna pod każdym względem. Ja bym dużo dała za trochę ciszy.

Ale teraz leci nowe Iron Maiden, a degustacja piwa prezentuje się tak:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, mirunia, O ja też lubię ciszę... Telewizor włączony od święta na jakiś film, radio w samochodzie ( to lubię), a muza - do słuchania muzy.

Ale wiem, że bardzo wielu ludzi tak odgania samotność - niech chociaż pudło gada. Każdy ma swoje sposoby.

Teraz rzadko mam ciszę - monsz słucha muzyki cały czas, młody też, opcjonalnie zasuwa na gitarze. Dlatego lubię bywać czasami sama. ;)

Purpurowy, :great:

platek rozy, To gdzie nie idziesz z pustymi rękami? ;) Do ciotki, czy do P. ?

JERZY62, A kysz smutku! ( poczaruję Ci trochę) ;)

Ale fajniaste pierogi pożarłam. Pychota! :105: Jakie miłe zakończenie dnia. Trochę się odprężyłam.

Miło Was było dziś widzieć, ale padam, idę się umyć i odpocząć przy książce.

Dobrej nocy, spokojnej dla Wszystkich!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi