Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie wszyscy :papa::papa::papa::papa:

mirunia:********** Kochana ja wczoraj mialam dzien na miescie , bylam u pani psychiatry , bylam u mojej ogolnej lekarki rtg nie mam jeszcze i nie bede robila bo moja tez nie wie czy lekarz zleci rtg czy usg bo robia i to i to zalezne od podejrzen schorzenia :bezradny::bezradny:

Musze czekac do wizyty.

Biodro boli bardzo , smaruje mascia przeciwbolowa i przeciwzapalna ale to nic nie daje.

Wczoraj u psychiatry w poczekalni zlapalam mega lęk :shock: bo pelna poczekalnia ludzi byla i jeszcze jedna kobieta sie wyklocala na cala poczekalnie ze ona musi byc pierwsza.

Na szczescie opanowalam ten lek nawet nie wstaja z krzesla co dawniej bylo niemozliwe bo w takich sytuacjach musialam wyjsc na powietrze.

Psychiatra stwierdzila ze wg niej jest lepiej , jestem spokojniejsza , i scielam wlosy co dawniej tez bylo niemozliwe ... Kazala chodzic na terapie bo ona daje wiecej niz lekarstwa , dopisala mi lamitrygine i kazala sprobowac ja brac i za miesiac wizyta.

Kochana a jak Ty sie czujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, to bedziesz na lato slicznie wygladala :105: mnie tez ta zmiana fryzurki i duze sciecie wlosow cieszy :)

Wczoraj wracajac z miasta szlam sobie spacerkiem , sluchalam muzyki i cieszylam sie tym ze wiatr bawi sie moimi kosmykami , dawno sie tak nie cieszylam z tak przyziemnej rzeczy :) a u fryzjerki w glos sie smialam ze mam inna fryzure i ze dalam rade wysiedziec , fryzjerka skwitowala ze ciesze sie jak dziecko tak szczerze :)

Dzis d zionek mam bardziej domowy , bylam juz w sklepiku , kupilam karkowe bo byla na promocji za 12 zl wiec wzielam kilo i wlasnie ja bede dusila , zrobie takie bitki w sosie a do nich mam kluski slaskie od ciotki.

Niech kasa mi jakas wplynie bo mam juz pusty portfel.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, Umęczone i zazdrosne na pewno.

Ktoś w końcu wszedł na ich terytorium.

Facet w banku mnie nie poznał :shock: Patrzył na dowód na mnie i mówi,że nie ma pewności,że to ja :shock:

A ja tylko zmieniłam kolor włosów masakra :lol: Chyba,że sobie ze mnie jaja robił.

Bo na końcu powiedział, że uwierzy mi na słowo :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, moze dobrze trafi:)

Maggda92, :********* hey hey

jaki koloro robilas???

mirunia, daj mi maila na pw to Ci wysle siebie z tymi oczkami :mhm::mhm::mhm: Milo byloby Ciebie tez zobaczyc , oczywiscie nie namawiam:)

Robi mi sie miesko , wkroilam jeszcze do niego cukinie bo mialam w lodowce i bedzie sosik z bitkami i cukinia . :D

-- 02 lip 2014, 14:12 --

rozlalo sie i mnie glowa rozbolala. ech co za lato. :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, hej :*** Ja już teraz cały czas mam czarne :) Ale jak robiłam dowód to kilka lat temu byłam blondynką ;)

Nie martw się, jeszcze kilka dni i przyjdą do nas upały 35 stopni :shock:

Płatek ja też chcę zobaczyć Ciebie :uklon:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgubila mi sie indianka :why:

-- 02 lip 2014, 15:02 --

Maggda92, dziekuje :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

-- 02 lip 2014, 15:03 --

To sa zdjecia robione aktualnie czyli juz w chorobie .... to selfie z oczami dwa tygodnie temu robilam a to w kiecuszce w maju , teraz jeszcze zrobie z nowa fryzurka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Dziękuje :) Kiedyś byłam blond ale kurcze nie mogę znaleźć żadnego zdjęcia na kompie, tylko w dowodzie mam. Jak znajdę to pokaże wam, bo jedni mówią że lepiej w czarnych inni że lepiej w blond ;)

Ale ja się lepiej czuję w czarnych, teraz byłoby już za jasno na głowie :oops:

-- 02 lip 2014, 14:20 --

przesłałam Ci zdjęcie z moim kociem :D od razu się załapałaś na moją złośnicę hihi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi