Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

siemka wlasnie wroilem zakupow i przejadzki za miasto, jakies 30 km za Warszawa byla ładna pogoda, aż chcialo sie jechać w tamtą stronę. No ale musialem zawrócić dzisiaj strasznie chce mi sie z kimś pogadać i nie moge się doczekać rozmowy na parkingu, ale to dopiero za 2 godziny a dzisiaj nie wiedzieć czemu czas mi sie strasznie dłuży.

-- 17 maja 2014, 20:46 --

LATEK1962, nie mów że kładziesz sie spać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KochajacyFacet, ja tez mam podobny cykl do tego dochodzi jeszcze psychoterapia wiec czas w tygodniu leci szybko bardzo. W niektore weekendy tez leci szybko ale w ten to sie wlecze. Zamierzam zapisac sie na kurs, zajacia 3 razy w tygodniu wiec czas bedzie lecial szybko. Szkoda ze tak dalego mieszkasz, bo inaczej to mozna by sie w te weekendy na jakies piwko umawiac i wieczory lecialby jak z bicza strzelil. W poniedzialek bede mial bardzo zajety dzien bo bedzie w Warszawie kolega z Zielonej Góry, pewnie zobacze sie z nim w jakims hotelu a pozniej standardowo bede lecial na rozmowe na parkingu.

-- 17 maja 2014, 21:31 --

spalila mi sie ostatnia żarówka jaką miałem i siedze teraz w świetla laptopa i telewizora, może na parkingu będą mieli jakaś żarówkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, Ja na NFZ się zapisałem na psychoterapię. Dowiedziałem się przez telefon, że w kolejce jest na terapio-behawioralna 60 osób przede mną, a na zwykłą 400. Przeciętny czas oczekiwania wynosi rok więc pewnie prywatnie pójdę, bo nie chcę tyle czekać. No kurs to dobry pomysł, sam myślałem o jakimś zajęciu. Może pływanie, albo tenis, bo ruchu mi brakuje. A Ty na co chcesz się zapisać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi