Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

amelia83, ja jeszcze nie trafilam na zyczliwego lekarza tam a mialam 15 komisji. Samo to ze kapia swiadczenia na dwa miesiace mimoz e mam dokumentacje od trzech specjalistow bo mam jeszcze z kregoslupem i z endometrioza plus deprecha z nerwica.

Anna Maria, :************* do pozniej Kochana :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, Nie, nie dzwonili.Pójdę w czwartek to porozmawiam z lekarzem moim czy to rzeczywiście takie niezbędne,żebym wracała do szpitala i zobaczę co on mi powie...Może spróbujemy jeszcze zwiększyć leki, w domu.Na wakacje nie chciałabym gnić w szpitalu, a jeszcze czekam na komisję na grupę i podobno pacjentów w szpitalu mają komplet, zobaczymy jak to będzie.Czuję się kiepsko, ale wyszłam trochę na spacer z chłopakiem i na zakupy, kupiłam sobie lody na poprawę humoru...

nerwosol-men, ;)

tarantula, co u Ciebie? :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, jakbys jednak trafiła do szpitala a w miedzy czasie przyszło by pismo o stawienie sie na komisje to mogłabyś wziąć przepustke w szpitalu, podejrzewam że na pewno by Ci ją dali. No ale zobaczymy jak to będzie. Może szpital nie bedzie konieczny. Pójdziesz do lekarza to zobaczysz co Ci powie. Ciesze się że w ogóle wychodzisz z domu, choćby na chwile. Ja lodów w tym roku jeszcze nie jadłam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, Gniłam w łóżku, wstałam zrobić sobie kawę, herbatę...potem wyszłam na chwilkę,nie mam na nic siły, w chwili obecnej bardziej przeważa depresja niż lęki u mnie, chociaż lęki też są.Zobaczę co powie lekarz, w sumie od niego zależy jaką decyzję podejmie,powiem mu jak się czuje i zobaczymy.Wiem,że mogłabym wziąć przepustkę, na pewno bym dostała.

-- 06 maja 2014, 16:52 --

monmaria, W sumie nic nowego, tak jak wczoraj.A co u Ciebie? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, ja byłam w pracy, potem zakupy i obiad. No i właśnie mam chwile to wpadłam do was.

-- 06 maja 2014, 17:58 --

Anel92, ważne że wyszłas. Ja kiedyś też sama nie wychodziłam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi