Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

neon, chyba tak. Wypaliłem się - mam dosyć pracy, którą robię - satysfakcja już dawno poszła precz (zresztą nie tylko w związku z pracą). Ludzie mnie denerwują, sama myśl, że mam kogoś spotkać na ulicy powoduje, że chce mi się wymiotować (dosłownie). W zasadzie, krótko mówiąc, wszystko wróciło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór!

Dzisiaj poczytałam, bo jutro/pojutrze muszę wpaść do biblioteki. Skończyłam...

U mnie dzisiaj popadał cudowny śnieżek, mróz nieduży, więc nadal fajna pogoda do spacerów była. Byliśmy niedługo, ale słońce zajrzało mi w oczy...

kosmostrada, na pewno kawka była pyszna, a z czasem osiągniesz mistrzostwo, nie wątpię :D

Moja droga, ja naprawdę nie potrzebuję już terapii, bo przerobiłam wszystko, co mi bardzo przeszkadzało. Wiem, że nie mam prawa oczekiwać od ludzi, by postępowali ze mną tak, jak ja z nimi, czy tak jak ja sobie to wyobrażam i chciałabym. Mam tę świadomość. Lęków prawie nie mam, a samopoczucie pogarsza mi się wraz z dolegliwościami fizycznymi. Sądzę, że mam odpowiednie dawki syntetycznego hormonu tarczycy, bo wiele dolegliwości odeszło w zapomnienie. Reszta należy do mnie, w końcu jestem w takim wieku, że idealizm zdążył zderzyć się już nie raz z rzeczywistością, więc naiwność straciła szanse... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi