Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Carica Milica, Kochana minie, jak zawsze. A na pewno lepiej nauczyć się pracować ze swoimi emocjami niź faszerować się benzo.

Ḍryāgan, A to u Ciebie zupełnie inne menu wigilijne, bo u mnie wszystko lekkostrawne. Ale łasuchem nie jesteś, to i nie tak wielkie poświęcenie. Jedyny ból - nie popijesz sobie, oj nie popijesz drogi Smoku... ;)

JERZY62, ja mam wolne w pracy, więc dla mnie święta do Sylwestra. :D

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj zjadłem niechcacy posta, chyba z tego głodu.

tosia_j, podjadałem, ale niewiele mogłem, bo połowa ryby roztopiła sie z lodem, a potem połowa wyparowała na patelni, ale jutro mam ryb mam dokupić ;)

neon, Bidulku jeden... ;)

i to własna rodzina! Ty też takie zakazy uskuteczniasz?

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj ulepiłam pierogi, dzisiaj sałatkę zrobiłam, podłogę umyłam, choinkę ubrałam i taki w sumie cały dzień przedreptany. Niby spoko, ale nie lubię w świętach tego elementu przymusu...

Jutro się umyję i może posprzątam w końcu biurko :P

Tak was czytam, że różnie się czujecie, no nic, ściskam i spokoju wam życzę, bo tylko spokój może nas uratować :angel:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór :D

Ja też wykonałam plan na dzisiaj :yeah: Ciasta dość smaczne ;) Kapusta, barszczyk, pieczyste, śledzie i sałatka śledziowa też OK :!: Sałatka jarzynowa zaplanowana na jutro :D W ogóle te wszelkie prace bardzo lubię, gdybym tylko była wyspana :hide: To naprawdę przyjemność, gdy serce nas prowadzi :!:

Lusesita Dolores, WolfMan,serdeczne dzięki :D

Kochani, ja też Wam wszystkim życzę, by świąteczna, magiczna atmosfera trwała jak najdłużej, aby te dni były czasem przyjemnym, poświęconym bliskim, kochanym, dobrym ludziom :!:

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WolfMan, zjechałby po tym stoku na desce.

misty-eyed, Dzięki, również zycze spokojnych i ciepłych rodzinnych świąt ;)

spokojnych, bo ponoć badania mówia ze w tym okresie najczesciej sie kłocimy

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi