Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA

Huehuehuehuehuehuehuehehuehuehuehuehuehuehehuehuehuehuehuehuehehuehuehuehuehuehuehehuehuehuehuehuehuehehuehuehuehuehuehuehehuehuehuehuehuehuehehuehuehuehuehuehuehehuehuehuehuehuehuehehuehuehuehuehuehuehehuehuehuehuehuehuehehuehuehuehuehuehuehehuehuehuehuehuehuehehuehuehuehuehuehuehehuehuehuehuehuehuehehuehuehuehuehuehuehehuehuehuehuehuehuehehuehuehuehuehuehuehehuehuehuehuehuehuehehuehuehuehue...

Co się stao?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Ano troszkę podrzemałam po pół dnia łażenia po niedospanej nocce, coś tam skubnęłam z lodówki ( apetytu nie mam), trochę pogrzebałam w necie, a teraz znów byłam z psem. I tak to sobie radzę.

A Ty Kochana jak , jak dajesz radę w ten dzionek?

tosia_j, Jestem wielofunkcyjna... :mhm: Bardzo ożywiający wybrałaś ciuszek, koniecznie kup!

misty-eyed, Mogę się tylko Plateczkowej chwalić na fona moimi skarbami, bo mi ten lapek zastępczy, co żem z pracy przywlokła, nie czyta telefonu, graciak straszny... :bezradny: Ale fajne ciuszki, jeden nawet z metką sklepową na 30 funciaków. :smile:

Bluzka nie w moim stylu, ale myślę, że Ty będziesz świetnie wyglądać. A sweterek sama bym ponosiła, granatowy na przykład. :105:

Przyszły już te ciuszki, robiłaś już tam zakupy?

platek rozy, Dzięki Kochana, udało mi się tego lęczysława strasznego zgubić gdzieś na mieście, a to już coś. :smile: A Tobie niech już przejdzie to migreniszcze okropne.

Purpurowy, Jak tam dzisiaj, też aktywnie?

cyklopka, Opowiadaj skąd ten śmiech szyderczy... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Jak tam dzisiaj, też aktywnie?

Tak, dzisiaj też dosyć aktywnie.

Zastanawiam się (bo moi rodzice mnie tym straszą, ale według ich opowieści to już i tak powinienem z 5 razy siedzieć w więzieniu :lol: ) czy jak przez moje konto przechodzą kwoty 5 razy większe niż moje oficjalne dochody, czy mogę się tym narazić na jakieś nieprzyjemności?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, będziesz oskarżony o pranie brudnych pieniędzy (jeśli to są duże sumy) i niepłacenie podatków :twisted::twisted::twisted:

O... chociaż to nie jest raczej pranie brudnych pieniędzy. Tylko bardziej pośrednictwo w zakupach.

Bo właśnie według moich rodziców to jest pranie brudnych pieniędzy, a mi się nie wydaje, po prostu ktoś mi daje pieniądze, a ja mu za te pieniądze coś kupuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, rozumiem. Żałuję, bo dzięki prezentacji zakupów, dowiadujemy się czegoś o sobie, nie sądzisz?

Ta bordowa bluzka będzie mi pasowała do czarnych spodni, mam podobny fason, z bawełny i jest bardzo wygodny. Poza tym kolor mi się spodobał... Fason ładnie tuszuje biust :) Zamówienie złożyłam wczoraj, więc nie wiem, kiedy dotrze :mhm: . Kiedyś kupiłam tam letnią, bawełnianą narzutkę. Jakość jest dobra.

tosia_j, dlaczego?

wiejskifilozof :D , zamówienie bez obowiązku zapłaty z dostawą do domu :lol: Super opcja...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, Tak właśnie myślałam, że ładnie byś w niej wyglądała w czarnych spodniach. :smile:

Też żałuję, że nie mogę wrzucać namiętnie znów fot moich herbat, dań, ciuchów i Bóg wie czego... ;) Bardzo lubię , jak pokazujecie swoje różne rzeczy, bo tak, masz rację, lepiej się przez to poznajemy.

tosia_j, No ale czemu? :shock:

mirunia, Widzisz, a ja dziś palcem nie kiwnęłam w chałupie, oprócz nastawienia pralki i zmywarki. :bezradny:

Mam nawet ryż ugotowany... Ale coś tam jem cały dzień. Teraz np. żuję suszone mango. :smile:

wiejskifilozof, Ale jakieś wyjątkowe?

Byłam z psem, pooglądałam przy okazji oświetlenie świąteczne. Mało ludzi w tym roku udekorowało domy, ale się nie dziwię, w ogóle nie ma atmosfery przez tą pogodę. Ja też nie czuję, że za dwa tygodnie Wigilia... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Purpurowy, jestem przemęczona i resztki rozumu tracę. A lepiej chyba być wariatem na wesoło niż na smutno. Ludzie się będą bali, jak się będę śmiała na głos, jak złoczyńcy z kreskówek.

Dzisiaj otwieram spiżarkę, a tam puszka i napisane markerem DZIWKI (suszone). :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słucham sobie pewnego zagranicznego zespołu z gatunku RAC (nie powiem jakiego, bo nie promuję polityki, po prostu słucham RACu ze względu na walory artystyczne, całkowicie olewając przekaz) i myślę sobie "po co oni poleźli w politykę?". Ten zespół jest tak rewelacyjny pod względem muzycznym, że mógłby zrobić naprawdę dobrą karierę, a tak nikt nie będzie chciał publicznie promować skrajnej prawicy... sami sobie zamknęli drogę do rozwoju. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, świeżo to bezpiecznie. Jestem przewrażliwiona w kwestii zapachów, dlatego mam takie skojarzenia. Rozumiem, że każdy ma swoje wariacje na temat... ;)

Oczywiście nie przestałam lubić ciemnych ubrań, ale gdy jestem po nieprzespanej nocy, a mam jasną cerę, nie wyglądałabym i nie czułabym się w nich dobrze.

Zresztą, gdy spotykam się z Wnuczętami, chcę się ożywić kolorem, by nie przytłaczać ich czernią...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, :papa: Co to są za super gatki kąpielowe, o której głośno na Spamowej? :D

tosia_j, Ciekawe podejście do ubierania - żeby czuć się bezpiecznie... Nie wiem, czy tak kiedykolwiek podeszłam do tematu. Wygodnie, ładnie, oryginalnie, seksownie, elegancko, ale bezpiecznie... Muszę to przemyśleć.

Ale coś trzeba w życiu zmieniać moim zdaniem, chociaż w drobiazgach, żeby je ubarwić...

cyklopka, Kochana, a czym jesteś przemęczona? :( Może jednak jest na to inny sposób i niż tracić rozum. ;)

misty-eyed, Bardzo lubię czarny kolor, ale zgadzam się, im dalej w las, tym trzeba go od twarzy dalej trzymać... ;) Albo apaszkować się, szalować ożywczo.

Oglądam "Babel", widziałam już ten film, ale niewiele z niego pamiętam. Zrobiłam sobie przerwę na herbatkę i wywieszenie prania, to i zaglądam na foruma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi