Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Carica Milica, żebyś nie pomyślała broń boże że robię sobie z Ciebie i Twojego nicka żarty, chodzi tylko o to, że jak człowiek zobaczy jakieś nowe słowo i wyrażenie, to automatycznie kojarzy je ze słowem lub wyrażeniem które zna.

To tak jak kiedyś przyszły do mnie łebki że skutera kupili pół roku temu a teraz przestał im odpalać. I przez te pół roku byli święcie przekonani że mają skuter marki Ferrero, kiedy on w rzeczywistości nazywał się Ferro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór moi ulubieni! :papa:

Powiem krótko - super dzień! Nie żebym zaraz się świetnie czuła, bo, nawet padnięcie zaliczyłam, ale mimo kiepskiej formy i lęków dużo porobiłam, co od razu wrzuca mi dzionek w zakładkę - super. ;)

Rano poleciałam do lekarki po skierowania, potem potuptałam na długaśny spacer z psem i do antykwariatów poszukać używanych podręczników dla młodego. Zakupiłam i strasznie z tego powodu byłam zadowolona ( naprawdę duża oszczędność kasy).

Potem zaliczyłam sobie kompletny zgon ze zmęczenia i zmienności ciśnienia. :smile: ( chociaż dziś pogoda była ok, bo jednak sporo słońca, ale chłodek)

Na wieczór pojechaliśmy zgodnie z planem z menszem na Starówkę, on na jarmark - ku grzebaniu w winylach, ja ku pójściu do nowo otwartej perfumerii niszowej ( ale z prawdziwego zdarzenia, nie takiej co byłam 2 dni temu) i na wystawę najlepszych dyplomów absolwentów ASP. Jeszcze sobie pochodziłam i na spokojnie pooglądałam fajne torebki, ciuchy w tej bardziej designerskiej części jarmarku. Potem herbatka na zewnątrz w fajnej knajpce na Starówce i zimno (autentyczne) nas do domu przegoniło.

Powiem krótko - o mało się nie popłakałam z zachwytu w tej perfumerii. Bo tak wspaniałych i niezwykłych kompozycji w życiu nie wąchałam. A dałam radę 5, moje serce mogłoby więcej nie wytrzymać ze wzruszenia... ;) Wyszłam z trzema próbkami, nie byłam w stanie sobie odmówić.

Ściskam Wszystkich, poodpisuję Wam jutro, dobrze? bo jestem wykończona (ale zadowolona...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, przepraszam ;) Ale nic na to nie poradzę, że Ola z Klanu kojarzy mi się z Czikuczikulinką :bezradny::P Na szczęście to nie nasz gust muzyczny, Carica ;)

kosmostrada, to udany dzionek zaliczyłaś :great: Idź wypoczywaj, jutro gorzej nie może być - tylko lepiej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli to zwykła farba powinna zejść pod wpływem wody

Prawdę powiedziawszy to i wodą nie próbowałem, bo jak tam byłem, to nie miałem nawet wody (wizyta była nieplanowana) ale dowiedziałem się że ktoś ten grób regularnie zanieczyszcza, toteż chciałem jak następny raz będę, trochę go doprowadzić do porządku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wieczorową porą,

byłam po zaświadczenie o braku przeciwwskazań do prowadzenia auta.

Jak powszechnie wiadomo, jestem zdrowa na umyśle, nie biorę leków i nie noszę okularów.

Ale źle przeczytałam literki lewym oczkiem, pan powiedział, że mnie puści, ale żebym se raczyła ogarnąć okulary do jeżdżenia.

Potem byłam pokazać mieszkanie specowi od remontów. Bardzo mądry gość. Ale zaczynam się martwić, że to będzie wszystko o wiele dłużej trwało i więcej kosztowało niż myślałam.

Proponował mi podłogi z fototapetą pod żywicą, ale to mi się trochę pretensjonalne wydaje i pewnie też nie tanie. Chyba żeby mi znalazł wzór z galaktyką albo samym piaskiem, bez muszelek.

Tak po ludzku się martwię, że ugrzęznę w tym wszystkim i końca nie będzie widać, kasa się skończy, a ja będę kwitnąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi