Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzien dobry :*********

Jej jak leje , wrocilam cala przemoknieta mimo parasolki... :? Zacina deszczem bo wieje .

Odbebnilam spotkanie z Pania K , zrobilam po dordze zakupy w piekarni mojej ulubionej , wstapilam po deodorant do rosska bo niestety juz mi sie deo wczoraj skonczyl a deo antyperspirant to podstawa ;)

Popijam herbate lipowa z miodem i grzeje zupe grzybowa wczoraj robiona :P

No zyc sie nie chce na taka pogode . :bezradny:

Carica Milica, kolorowych snow Kochana :******** odpocznij.

kosmostrada u Ciebie tez pada?:******** podaj mi przepisik na te kapustke co nabylas :uklon::uklon::uklon: Co do niej bedziesz robila?

U mnie od wczoraj kotleciki z mielonego kuraka , pieczone w piekarniku plus ziemniaki i surowka z bialej rzodkwi z makiem .

Dziewczynki w Biedrze szampony i odzywki 20 % taniej jakby ktoras cos potrzebowala .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heloł wszystkie Ludki popołudniowe!

platek rozy, ***** U mnie na szczęście nie pada, ale ciemno, na zapalonym świetle dziś jadę. I nadal zimno.

Wstawiam Ci linka do przepisu, z którego robiłam kapuchę, wyszła super, dziś też tak zrobię. Miałam ostatnio małe te kapustki, dziś mam większą, zobaczę czy będzie też si.

http://pojechana.pl/2013/08/smazona-pak-choi/

Fajny obiadek masz , daj przepis na surówkę z białej rzodkwi. :uklon:

Też muszę iść po dezodorant, ale to już jutro jak wylegnę na miasto. Ostatnio kupiłam szampon i odżywkę, ale młodemu się kończy, to zajrzę do biedry. Dzięki za info.

Ḍryāgan, No nie denerwuj mnie... ;)

W nagrodę za dzień ze szmatą kupiłam sobie kawałeczek sękacza do kawki. :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Slonce dziekuje , tez sobie taka kapustke zrobie tylko musze ja najpierw nabyc :mrgreen:

A surowke z rzodkwi robie prosciutko. Scieram na grubej tarce , skrapiam sokiem z cytryny tak dosc obficie , dodaje lyzeczke chrzanu i jogurt grecki , soprawiam sola , pieprzem i sporo maku sypie i gotowe :)

Carica Milica, to co porabiasz? Ja sama senna jestem na taka pogode :bezradny:

Ḍryāgan, slonka zazdraszczam :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry kulinarnej Wyspie! :papa:

A może by tak zmienić nazwę? :D

Tak mnie zaintrygowała ta kapustka "pik pak czoi" ;) że też se kupię i upichcę. A maku nie lubię od pewnego czasu i omijam wszelkie ciasta z makiem... no włazi mi w zęby, co ja na to poradzę. :time:

Dziewczynki i chłopaki, u mnie też dzisiaj zawitało sonce, było, świeciło, znowu się chowało, ale zupełnie inny dzień! Już od południa dostałam więcej energii, jak minęło poranne zamulenie i z tej radości urwałam się o 14 do domu. Właśnie kończę pranie, zaraz wieszam bo pralka wiruje.

Na obiad kupiłam pierożki z serem na słodko (rzadko je jadam) ale coś mnie naszło. :yeah:

Jutro zabawię się w gotowanie, kupiłam łopatkę wieprz. więc chyba uduszę z warzywami. :bezradny:

A tak poza tym, to... weekend i oby słonko było jutro.

kosmostrada, platek rozy, Ḍryāgan, Carica Milica, JERZY62, Lusesita Dolores, Marcin2013, ---- wszystkich witam weekendowo!!! :papa:

Aha! kosmostrada, dzięki za relację modową, fajna, bo dużo białego i zwiewnego, no i te paseczki, które lubię! :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi