Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Piękne słoneczko, ale mrózzz...

Terapię zaliczyłam, niestety lżej mi nie jest, ciężar na sercu mi leży i ważna sprawa do załatwienia. Trudna rozmowa. Ech...

Jeszcze nie wiem, jak się dzień rozwinie, na razie ogarniam, potem pójdę do biblioteki z futrzakiem.

A wy co porabiacie?

Zażyłem sobie 100 mg Sulpirydu i trochę lepiej się poczułem.

Zabrzmiało, jak - strzeliłem sobie kawkę i... :D

Ḍryāgan, I jak remont, farby zakupione?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZALEZNA, Znowu dzisiaj odsypiałam, wtedy mam fajne sny, takie że szkoda, że nie są prawdziwe.

Też piję kawkę i zażywam lekarstwa. Może porozwiązuję krzyżówki. Od jutra będę już używać budzika, bo sama się nie budzę.

Ḍryāgan, nie czekaj do lata. Może po nowym roku jak będzie więcej światła.

mirunia, kosmostrada, tulam.

Little Red Fox, oczywiście, że dzielna :brawo:

JERZY62, lucy1979, dobrze was widzieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Little Red Fox, A nie dostałaś? :shock:;)

cyklopka, Kochana jak się dziś czujesz? Jakoś tak się zrobiło, że jak masz wolne, czy chorobowe to Cię dopada...

Ja zawsze mam nastawiony budzik, bo jak się nie obudzę i za długo śpię, to potem zamulona chodzę cały dzień.

Ḍryāgan, Może jednak szał remontowy wcześniej Cię opęta... ;) Ja tak często mam, że leń i brak energii, a potem nagle pstryk, wstaję jak sprężyna i do roboty.

mirunia, Kochana dobrze Cię słyszeć! Zmiana pogody nastąpiła, przyszedł mrozik to i głowa może boleć. Mam nadzieję, że piguła pomoże. Nie martw się raną, miejsce zakryte, podatne na jakieś mikrourazy to i ciut dłużej się goi. Gdyby się babrało, lekarz by zauważył.

Zrobiłam na błysk kuchnię, byłam w bibliotece i na fajnym słonecznym spacerze z psem. Nawet szczypiący mrozik nie przeszkadzał. Teraz kawka, odsapnięcie i robię łazienkę.

Dziś na obiad risotto z krewetkami. :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Hey Kochana:********* ja to sie mecze z ubokami solka a efektow poki co tych leczniczych zadnych :bezradny::bezradny: chodze strasznie senna po tym lekarstwie i nawet ostatnio sobie siniaka nabilam na twarzy bo weszlam w tym otepieniu w polke a tak poza tym to w sumie juz nic :bezradny: Dzis nie mialam warsztatow , za to jutro do pracy na pol dnia wiec bedzie ciezko.

O robicie mi smaka nalesniczkami ze szpinakiem :105: u mnie dzis rybka z warzywami --- taka zapiekana w piekarniku , wlasnie ja wlozylam i sie zaczela piec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Kochana jak się dziś czujesz? Jakoś tak się zrobiło, że jak masz wolne, czy chorobowe to Cię dopada...

Ja zawsze mam nastawiony budzik, bo jak się nie obudzę i za długo śpię, to potem zamulona chodzę cały dzień.

Raczej nie jestem zachorowana, tylko wolne dni mi trochę rozregulowują spanko. A że mnie mdliło, to albo z nerwów, albo jeszcze się regenerowałam po imprezie.

Ale znalazłam fajne zdjęcia pana trenera, warto było w nocy grzebać w telefonie. Mogę na pół minuty pokazać :twisted:

cyklopka, hej hej. Wiesz, że to nie chodzi o światło tylko brak motywacji :D

Idziesz jutro do pracy?

Mam nadzieję, że ci motywacja wróci szybciej.

Ja do pracy dopiero po nowym roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, No energia niestety nie rozsadza, ale jak mówisz, chcę w nowy rok wejść z porządkiem. Mam czas, to robię. A i słoneczko motywuje, bo każdą drobinkę kurzu widać... ;)

Naleśniory, szpinak - mniam! Nie znajdziesz siły, to jutro je zrobisz.

platek rozy, Kochana risotto robię klasycznie - czyli specjalny ryż na oliwę, potem podlewam wywarem ze skorupek, dodaję skórkę z cytryny, doprawiam, wrzucam obsmażone z czosnkiem krewety, posypuję pietruchą et voila!

Little Red Fox, jeśli to jest to badanie, o którym myślę, to też trzymam kciukasy!

cyklopka, Życzę Ci dobrej kondycji, bo szkoda wolnego na lichość...

Złamałam kij od mopa... :roll: Czekam tylko na mensza i samochód, zrobimy szybką akcję do sklepu po nowy kij, przy okazji żarcie dla psa. Sephora w pobliżu, to może się psiknę znów czymś nowym pienknym. ;) Muszę kupić prezent świąteczny dla przyjaciółki i w ogóle nie mam pomysłu, może mnie coś najdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Życzę Ci dobrej kondycji, bo szkoda wolnego na lichość...

Ja to nazywam zbieraniem sił :mhm:

Są ludzie, których nie da się nie lubić. Niestety ja do tych ludzi nie należę. Toteż czemu koś, kogo wszyscy lubią, miałby lubić akurat mnie, albo co moje lubienie miało by dla niego znaczyć.

Chyba wracam do grania, bo wtedy nie myślę. :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Płatuś, przejdziesz przez te małe uboki i lek zacznie działać. Senność to normalka po takich lekach, ale też z czasem (ok.2-3tyg.) mija i będzie coraz lepiej. A może można na noc go brać?

Ja tez jutro do pracy, oby mnie głowa nie bolała już, bo od niedzieli mnie te bóle męczą - jakieś nerwobóle, czy migrena? Teraz jest w miarę ok.

kosmostrada, no pyszności robisz dzisiaj, lubię krewetki. :D Ja niestety naleśniory zrobię jutro, nie miałam siły warczeć mikserem i później stać przy patelni z bólem głowy :bezradny: Zrobiłam sobie łazanki z kapustą i grzybami (wigilijna od Bratowej, dostałam zawekowaną w słoiczku) i też pyszne jedzonko. ;)

Super, że masz wolne po świętach, możesz sobie i odpocząć i jednocześnie coś na spokojnie zrobić. Ja niestety tyram, a tak mi się rano nie chce wstawać i ogarniać ten poranek. Ale znowu trochę wolnego będzie i to daje pociechę.

cyklopka , nie rozkminiaj :nono: z lubieniem tak jest... dobre fluidy, empatia, itp.

Ale Wam dobrze na wolnym..........

Sigrun, czemu smętny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi