Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, Napisze jak juz bede w stanie i bedzie po wszystkim :******* dziekuje :)

Az mnie pecherz boli :shock: nie wiem czy to tez nie nerwowe ... Bo mam tak od wczoraj. Na noc wezme chlora.

Musze na 8 byc na izbie przyjec , zabieg nie wiem o ktorej.

Wzielam krzyzowki , dwie ksiazki jedna to ta o niepokoju i zwlaczaniu go a druga to Tess Gerritsen kryminal.

I jedzonko spakowalam i troche kosmetykow .

Moze kisielki tez dorzuce???

Little Red Fox, mirunia, u mnie zalezy od mojego stanu , jak mam dobry moge ogladac ale jak taki jak teraz to nie , nie :nono::nono::nono:

Sigrun, krolika moja mama robila w takim sosie bialym , nie pamietam jak sie ten sos nazywal ale smaku nie zapomne nigdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, widzę ciemne blizny na całe życie :zonk:

Nie rozdrapałam bąbla, należą mi się pochwały :great:

Little Red Fox, cześć!

platek rozy, wrzuciłam karteczkę w twojej intencji :angel:

Sigrun, królik mdły, nie lubię, cielęciny też.

Albo jakdojade zgłupiało z powodu święta w środę, albo nie mam autobusu :bezradny: Rozkłady jazdy w tym mieście chyba powinny mieć adnotację "propozycja podania".

Jutro pierwszy raz od ponad dwóch tygodni mam być 7:25 na przystanku. Poniedziałeczek, więc pewnie będę na dyżurze z W. Bilans "chce mi się jechać do pracy" vs. "nie chce mi się jechać do pracy" wychodzi na zero.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w ustach rosły mi zwykłe krewetki :shock::brawo:

Krewetki bardzo lubię. Chciałbym spróbować ślimaka. Niedawno kuzyn mówił że zjadł kilka ślimaków, ale tylko dzięki temu że miał bimber do popicia, a niegdysiejszy znajomy mówił że ślimaki są bardzo dobre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi