Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!

Ale tu dziś rozmowa o gustach i guścikach... A tam wzrost, długośc włosów, chemia musi byc... ;)

Udało mi się dziś odespac (tylko jedna pobudka na kaszel) i do pracy świeżo pomknęłam. A tam jak mnie w okolicach południa łupnęło, tak trzyma. Dusi mnie i zmula... :hide:

Miałam się dziś widziec z przyjaciółką, myślę jak ja się doczołgam, a ona dzwoni że ją wzięło tak, że ledwo zipie. Tak to jest jak się dwóch nerwicowców umawia... :bezradny: Cholera, coś w powietrzu jest?

U mnie słoneczko, ale bardzo zimno, żałowałam, że nie wzięłam rękawiczek i czapki.

A na obiad już się gotuje gulasz z warzywami i grzybami.

platek rozy, Hej Kochana! No i świetnie dzień zaplanowałaś, ładowanie akumulatorków co? :D Spódniczka fajna, do pracy będzie, ale nie ciotkowata!

Afka weź do torebki, w razie co łykniesz. Wiesz, że okrutnie trzymam kciuki! Dasz radę, najwyżej na początku trochę odchorujesz.

cyklopka, Zagadanie do kolegi w sprawie książek to tak już od dłuższego czasu masz w planie... ;)

mirunia, Hej Słońce! Jak się dziś czujesz, jest troszkę lepiej?

Davin, Dobrze że masz jakieś sposoby, co by się ratowac... Jeszcze dwa dni i będziesz w drodze i jakoś to pójdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Hey Kochana :******** o widzisz taki gulasz bym z checia zjadla :105:

Moze mnie tez to napiecie trzyma z pogody?

To dzis masz wieczorek w domku????

Spodniczka fajna , ma kieszonki :105: i z tylu rozpierdaczek zapinany na guzik oraz dwie kieszonki z takimi samymi guziolkami jak przy rozpierdaczku :)

Chyba znow musze glowe umyc bo mylam wczoraj ale nawalilam za duzo odzywki i mam wlosy przyklepane do glowy :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Ale tu dziś rozmowa o gustach i guścikach... A tam wzrost, długośc włosów, chemia musi byc... ;)

Bo forum. Gustibus discutandum coś. Np. jak chłopak ma rzadkie włosy, to się musi dużo uśmiechać :P

potem machnę kilka przelewów

Przelej mi coś kasy. :mrgreen:

Złotóweczkę na bułeczkę od kierowniczki? :mrgreen:

platek rozy, ja mam już wczoraj włoski zrobione :105:

A strasznie się denerwuję, że zatrudnili babę do dodatkowych prywatnych lekcji w szkole i dalej nikt ze mną o tym oficjalnie nie rozmawia. Ale widziałam, jak jej dzieci chciały wyjść z sali przed końcem :twisted:

W przyszłym roku idę na staż do apteki, bo aktualnie jestem doceniana w pracy w stopniu zerowym, skoro potrzeba kogoś z zewnątrz, żeby robił to samo co ja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, No tak, w domku wieczór... Myślałam, że jednak wylezę i może energii złapię. Ale może dobrze, odpocznę , poczytam, bo to już czas książki do biblioteki oddac.

Gulaszyk prima sort, fitowo bym Ci bez ryżu podała... :D ( chciałam z kaszą, ale mi się skończyła, albo mój nieogar obejmuje również niedowidzenie kaszy... :bezradny: )

Oj wiem jak się czujesz, nienawidzę miec odrosty.

Davin, No i proszę domowe sposoby Davinka działają! Dobrze że nie jesteś moim sąsiadem. :D

Marcin2013, Heloł Marcinie!!! Może to i na zmianę pogody tak nas powala... :bezradny:

Zosia_89, Kochana, to zdrówka życzę, bo Cię zupełnie już osłabi bidulko!

mirunia, No patrz, to Ciebie też wzięło... Może faktycznie ciśnienie.

Kochana Ty się ubieraj cieplej, bo się nam tu zaziębisz. :time: Ja już dziś w cienkiej kurteczce puchowej, a i tak cierpiałam bez czapki.

Muszę wyjśc kotce kupic jedzenie. Myślałam że na tą zimnicę dzieciaki gdzieś w osłonięte miejsce przeniesie, ale je tylko ulokowała głębiej w krzakach. Nie wiem, jak to przetrwają. A jak deszcz będzie padac? Gdyby to było u mnie na ogródku to byśmy im budkę zrobili...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi