Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, bardzo mi sie podoba Twoja interpretacja mojego snu :mrgreen::great::uklon::brawo: Ja te zombiaki musze pokonac wszystkie , chociaz one stale sie beda pojawialy jak to zombiaki --- nowe.

Siedze slucham muzyki , upralam swoja kurteczke zakupiona wczoraj , moze we czwarek w niej pojde juz?

Moja T chora i nie mialam dzis terapii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, widzialam te esy floresy :D i tez bym je chetnie nabyla tylko musze poczekac na to az zarobie . Termin mam , mam nadzieje ze niezmienny bo jak szlam na neurologie to mi zmieniali dwa razy az pojechalam tam rano i powedzialam ze musza juz mnie przyjac bo ja czekam ponad trzy miesiace a czuje sie coraz gorzej . No i przyjeli. Ale nic nie pomogli wiec w sumie wylezalam sie tam 8 dni po darmo :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, żart taki, czemu jest tak mało książek o kobietach-wilkołakach? Bo jak tu pisać o istotach, które zmieniałyby się w niekontrolowane dzikie bestie dwa razy w miesiącu...

I+guess+you+could+call+it+a+wet+dream+_c6d58579b79de5a0b9acf90f44e3bcfb.jpg

acherontia-styx, platek rozy, mirunia, nauczyłam się robić zdjęcia w trybie manualnym w jedną noc :uklon:

Potrzeba matką wynalazku.

A teraz się uczę zamalowywać nazwiska w pdfie i wpisywać swoje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, Też mam taką, tylko wzory i ornamenty. :great: Leży przy łóżku z wielką skrzynką kredek, mam już zamalowane 2 strony. :D

Davin, Hej! Kop to kop, jest si, a powód nieważny... ;) Co żeś się tak nakręcił, zdradzisz, czy nie możesz?

platek rozy, Kochana wszystko się ułoży - paskudę wytną, finanse się polepszą, a z ludźmi się nowymi oswoisz, a może nawet zakolegujesz, bo fajna babka jest. Tylko trochę cierpliwości... Zombiaki to podróby, okiełznasz je!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, no z czasem się rozkręcam, ale to już nie tajemnica że nie chcę robić tego, co robię. Dlatego rano mam dolinę i spadek formy. A czekają mnie intensywne 3 tygodnie, z czego ten tydzień jest najbardziej dziki.

cyklopka, ja mieszkam w nowym dosyć bloku, chyba z 2013, więc jestem przyzwyczajona do sąsiadów robiących remont. Kiedyś miałam nawet wielkie żółte słuchawki budowlane, używałam ich gdy mój bezpośredni sąsiad wykańczał mieszkanie.

Piękne zdjęcia, lajkowałabym :)

filip133, a mój facebook jest półpubliczny, mam mnóstwo klientów i rodziców wśród znajomych więc muszę cenzurować co niektóre treści ;) Śmiesznie jest jak czasem któryś rodzic zacznie się żreć z którymś moim znajomym (rodzice to czasami konserwatywni katolicy, a wśród znajomych mam gejów i feministki)

Wróciłam z pracy, znowu jestem padnięta.

Mi się dzisiaj śniło, że jechałam pociągiem i byłam mega hepi. Nawet jakieś przesiadki były. Poszłam do konduktorów zakomunikować brak biletu a oni poklepali mnie przyjacielsko i powiedzieli że niepotrzebny mi żaden bilet, mam zostać i się z nimi napić bo robią imprezę.

Ostatnio wspominałam, że zazwyczaj spóźniałam się na wszystkie odjazdy i pojazdy. Ciekawe czy ten nagły zwrot w snach pozostanie. Jechałam już taksówką, leciałam samolotem, teraz pociąg. Po prostu WOW. Ciekawe czy kiedyś z czegoś wysiądę i co to będzie za miejsce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora88, Ewidentnie jesteś w podróży... ;) Wiesz dokąd zmierzasz?

A propos Twoich dylematów pracowych, ostatnio pomyślałam o Tobie gdy pewien młody znajomy psycholog powiedział - to że coś robimy dobrze i inni też uważają, że robimy to dobrze, nie znaczy że musimy to robic...Niekoniecznie jest to nasza droga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, wezme chyba chociaz ostatnio wzielam pol tabletki to pospalam 4 godziny ... nie lubie siebie taka niewyspana i marudna .,

cyklopka, zdjecia wyszly bardzo fajne! Takze juz masz patent jak robic kolejne ksiezyce ;)

kosmostrada, Obym tylko ataku paniki nie dostala jak mi beda wycinali :hide: i eby wycieli to w cholere i sobie zapomne ze to mialam :105::105:

Same stresy no mowie Ci to nie dziwne ze ja nie sypiam .'

filip133, wiesz u mnie najgorsze ze jak mam za duzo stresow to zaraz wlaczaja się lęki a lęki sa francowate .

Aurora88, :*********Hey :)

To bardzo wazne robic cos co sie lubi , bo jak sie pracuje i nie znosi sie tego to tylko dodatkowe frustracje i nerwy a nasza psyche wplywa to fatalnie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, ja mieszkam w nowym dosyć bloku, chyba z 2013, więc jestem przyzwyczajona do sąsiadów robiących remont. Kiedyś miałam nawet wielkie żółte słuchawki budowlane, używałam ich gdy mój bezpośredni sąsiad wykańczał mieszkanie.

Piękne zdjęcia, lajkowałabym :)

filip133, a mój facebook jest półpubliczny, mam mnóstwo klientów i rodziców wśród znajomych więc muszę cenzurować co niektóre treści ;) Śmiesznie jest jak czasem któryś rodzic zacznie się żreć z którymś moim znajomym (rodzice to czasami konserwatywni katolicy, a wśród znajomych mam gejów i feministki)

Ja jakoś dzisiaj uświadomiłam sobie, że rodzice dzieciom mają fejsbuki, no cóż, najwyżej zobaczą parę moich fotek z wakacji i rysunków pterodaktyli.

A ja muszę lekcje prowadzić, jak jest remont w drugim skrzydle budynku, a najchętniej bym siadła i zatkała uszy.

Płateczkowa, każdy się boi chorób i zabiegów, normalny uzasadniony strach. A u lekarza można nawet spokojnie zemdleć, żaden wstyd.

A ja jestem fotograficznym leniem, ustawienia aparatu wyszukałam w internecie, bo mi się nie chciało uczyć :P

Ha, wydrukowałam plan stażu z poprawionego pdfa :great: Teraz jeszcze chwilę posiedzę, może uklepię jakiś mini artykuł dla tej blogerki :105: Byle nie za długo, bo mi spać pójdzie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, ok, będę pamiętać. Dużo papierowania.

Wczoraj musiałam odmówić dziewczynie praktyk, bo ja nie mam uprawnień, a opiekunka mojego stażu już ma wystarczająco papierologii, bo ona oprócz uczenia, to jeszcze różne prace administracyjne ma. Ale ładnie zadzwoniłam, wytłumaczyłam, że nie, taka umiejętność też się w życiu przydaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja się tak nieśmiało zapytam, bo sprawa wygląda tak: dzisiaj zadzwonili do mnie z takiej jednej firmy w której się kiedyś starałem o pracę (musieli być bardzo zdesperowani że aż do mnie zadzwonili) żebym jutro wpadł do nich o 12:00. Oczywiście żadnej nadziei sobie nie robię, ale zastanawiam się w co ja mam się ubrać na tą rozmowę, jak ja się mieszczę już tylko w dresy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, w ostateczności kup rano, zachowaj metki, zwróć wieczorem :F (jak w amerykańskich serialach)

Wystarczy biała wyprasowana koszula i ładne spodnie, nie musi być full wypas.

A firmy często sobie zachowują CV pracowników, którzy im się podobali, żeby sie odezwać w przyszłości. Widać wypadłeś dobrze za pierwszym razem, ale akurat wtedy wybrali kogoś innego :) Moj kumpel kiedyś dostał telefon po około pół roku od wysłania CV.

cyklopka, Zosia_89, mam głupie pytanie do Was, bo wiem że pracujecie z dzieciakami, ale na jakim konkretnie stanowisku i z jaką grupą wiekową? ;) mogło mi to umknąć a z postów nie da się tak jednoznacznie domyslić

platek rozy, no właśnie, robienie tego, czego nie lubię mi tak niszczyło psychikę, że spowodowało to chorobę. Teraz już aż tak to nie oddziałuje, ale wciąż jest kiepsko. Będe rezygnować, na pewno, ale na razie jest duży projekt, dużo kasy z PFRONU, to skorzystam.

kosmostrada, te sny to już jak odcinki dobrego serialu, sama się zastanawiam dokąd zmierzam :mrgreen: Fajne jest to co mówisz, wcale nie muszę tego robić, ale to jest właśnie mylne, jak się jest w czymś dobrym. Jest taka wątpliwość, skoro jestem taka dobra, no to chyba muszę to lubić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, ja też jestem za tym, żeby pożyczyć. Trochę silnej woli, da się ogarnąć.

Aurora88, bo tak tego no, dyskretnie piszę, bo mnie ktoś znajdzie i wykryje, żem licencjonowana wariatka i podrywam pana od wf-u i mnie wyrzucą z miejsca pracy :P Angielski w klasach 0-3 plus świetlica w klasach 2-4 :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No kurczę ja dzisiaj wszystkie lumpy zleciałem i na mój rozmiar to tylko spodnie dresowe były, bo rozciągliwe. Bluzy i koszule owszem, ale jakichś elegantszych spodni nie mogłem znaleźć. Producenci odzieży nie wzięli pod uwagę że istnieją osoby mające 172cm wzrostu i 120cm w pasie. No chyba że kupię takie na 190cm wzrostu, to powinny mieć odpowiednią szerokość, a nogawki najwyżej podwinę. Nie będzie to wyglądało elegancko, ale lepsze to niż przyjść na rozmowę w ortalionach. I to jest myśl. Tak zrobię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, chciałabym zostać w łóżku, ale nie mogę.

cyklopka, no ja już tak jawnie napisałam co robię że chyba nietrudno byłoby mnie zlokalizować. Ale wali mnie to.

Purpurowy, też czekam na informację, co się udało.

Wstałam, znów mi się żyć nie chce, wypiję sobie kawę i może będzie lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien dobry Kochani:**********

J a wstalam z nudnosciami oczywiscie na tle nerwowym i tak sobe sprzratam i tak mi niedobrze :roll:

Aurora88, Zosia_89, :******** tulam Was Dziewczynki!Oby bylo lepiej w ciagu dnia.

cyklopka, :********* ale ja sie boje ze jak zemdleje to nie odzyskam przytomnosci :hide::? takie mam durne myslenie .

Esh. Malne oko i musze isc ciotce zakupy zrobic bo ona w domu lezy z zapaleniem oskrzeli i krtani.

Milego dnia !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Jezoo jaka jestem chora... Noc z atakami kaszlu, od rana też charkam. Udało mi się wśród kartonów dokopac do apteczki i wzięłam teraz ambroksol, mam nadzieję, że w pracy wyrobię. Chyba w piątek pójdę do lekarza, dac się osłuchac.

Jeden plus - na razie ładna pogoda.

Zosia_89, Aurora88, platek rozy, Dziewczynki kochane trzymajcie się!!!

Zosieńko może czas iśc na zwolnienie jednak...

Aurora88, Ja bardzo częśto jestem dobra w robieniu rzeczy, których nie lubię... ;) Wynika to u mnie z zacięcia do perfekcjonizmu. Nie wiem, jak jest u Ciebie.

Ten chłopak, którego słowa Ci cytowałam jest bardzo zdolnym robiącym karierę również naukową młodym psychologiem. Czerpie satysfakcję z pomagania (pracuje z dziecmi autystycznymi), a jednak stwierdził, że to nie jest jego ścieżka życiowa. Duża samoświadomośc... W efekcie, w odpowiedzi na męczące go pytanie co chce robic, złożył papiery do Szkoły Filmowej...

Purpurowy, Strasznie się ucieszyłam, że się zawziąłeś, napisz koniecznie jak poszło!

Miłego dnia!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, pierwszy założony przeze mnie post i wątek na tym forum ma nazwę "Perfekcjonistka" :mrgreen:

Już mi to przeszło, ale perfekcjonizm był moim sposobem na życie. Terapeutka to mi tak ładnie rozrysowała, że najpierw była chęć zrobienia wszystkiego, zobaczenia wszystkiego, zdążenia z wszystkim co wspaniałe (przypomina Ci to coś? To Yalom i jego teoria o lęku przed śmiercią). No a potem był moment kiedy wszystko się sypnęło i straciło sens. Przyszłość nie ma sensu, praca nie ma sensu, ludzie nie mają sensu. Perfekcjonizm też nie ma sensu. Ale byłam perfekcjonistką, oj byłam :hide:

A ten chłopak to totalnie jak ja, wszystko tak samo, cieszę się że się odważył na taki zwrot - może ja też się odważę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi