Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zosia_89, no mam nadzieje ale na ile go znam to wiem ze ma poczucie humoru i dystans do siebe i swiata , za to go cenie.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak bym tak stanął, trzymając się konwencji, przed grupą trzydziestu rozpłakanych 3-latków, to chyba zacząłbym śpiewać. Śmiech jest wszak lepszy od płaczu. ;)

platek rozy, wiem, wiem, stanowimy tu rodzinę "przytulaśnych dokuczaczy". <3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, No baaaa ! :********* wiem ze moge Ci troszke podokucac i przynajmniej sie nie obrazisz a mi tez czyms odparujesz i sie posmiejemy ;)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, No to wykrakałaś... ;) Wiesz chociaż, kiedy następny termin?

Posiedzisz w domu, to pracę popiszesz, czy już skończyłaś?

platek rozy, Kochana ja za pudla robię na codzień. :mrgreen: Przy optymistycznym podejściu, można założyc, że ma to swój urok.

Zosia_89, To też dziś fotonków złapałaś. :great: Magazynuj Kochana, przydadzą się niedługo.

To dziś chyba tylko Mirunia, Plateczkowa i Filip niedofotonowani.

Aurora88, A mi bardzo pasuje ta pogoda, nawet mimo tego, że moje nowe ponczo na razie nieużywane. ;) Gdyby była inna to dziś dzień spędziłabym w łóżku, a tak się zmobilizowałam.

Właśnie monsz pokłócił się z moją mamą, na co ona ostentacyjnie wyszła z fochem... Uwielbiam życie rodzinne... :hide:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, ale ta historia z pociągu nie ma w ogóle sensu :bezradny:

Grzybiarze, ja dzisiaj tylko pieczarki ze sklepu z ziemniakami, bo nie mam kogo wysłać do lasu.

platek rozy, ja się nie dziwię, że masz spinkę przed pracą. Ja się jeszcze wyluzować nie umiem, bo ciągle myślę, że muszę iść przygotowana.

Dzisiaj byłam całkowicie bezlitosna dla dzieci, tulanki tulankami, ale minus z zachowania i pytong z pracy na lekcji być musi.

Potem w ramach relaksu weekendzik z farmacją, miareczkowaliśmy jak głupi. Wyszłam specjalnie wcześniej, bo sąsiadka musi poprawiać po niedokończonym remoncie. Kiedyś byłyśmy przyjaciółkami, teraz to popaprana wariatka, która do remontu łazienki zatrudnia informatyka i przez 2 lata nie potrafi posprzątać. No i poszłam, a w szkole też wiercą, kobry zasmarkane. I powiedzcie mi, że to nie jest wszystko z nienawiści i braku szacunku do mnie, że w każdym budynku, w którym przebywam odbywa się rycie ścian?!

Idę zrobić sobie kanapunie, herbatkensy albo kawę zbożową i odpalam Taniec z gwiazdami.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!! Nawet w sobotę o tej porze ja muszę otwierac Spamową? :time::D

I co tam Kochani, śpicie, czy już w ferworze weekendowych działań? ;)

Ja dziś pospałam do ósmej, fakt że byłam padnięta i wypiłam gripexa na noc.

Teraz siedzę z odżywką na łbie, potem się wybieramy na "Dary Ziemi" ( kiedyś kupiłam tam oblędne miody), bo pogoda dopisuje, choc wieje. Wrócimy, to będę w domu walczyc, na zmianę z chorobowym pokładaniem się ( poszło na zatoki, łeb boli jak cholera, nos zatkany).

Na razie brak planu na wyjazd na grzyby... :(

A u Was jak się zapowiada sobota, jak się czujecie?

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Dzień dobry Kosmo

ja całą noc nie spałam. Leki na spanie nie działają. :/

Kupiłam w komisie odzieżowym bluzke za 15zł

poza tym pada dziś od rana.

ja dziś zalegać bedę w łóżku.

:/

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, w Krakowie tez leje.

A odespac, nie odeśpie. Bez leków nie zasne.

a leki od doktorki nie działaja. Juz nie wiem co mam zrobić :(

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heej

Ja też znowu słabo spałam, mam lęki. Miałam iść potowarzyszyć kumpeli na szkoleniu ale nie mam sił poznawać ludzi.

Oglądam sobie DDTVN i zazdroszczę tym prowadzącym, zawsze tam ktoś gotuje i sobie mogą coś podjadać podczas programu. Też chcę :( Mam tylko mleko, więc pewnie zrobię sobie naleśniki na śniadanie.

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ojej, dziewczyny, takie słabe spanie macie, lęki... :( Co tam jeszcze u Was słychać...? Coś dobrego...? :)

U mnie całkiem pozytywnie, poza tym tylko że deszczowa pogoda trochę mnie przymula :P Ale nastrój i humor jest ok :D

"Co się ze mną dzieje? - Powiedz mi. Co za demon we mnie drzemie? - Powiedz mi. Nie wiem, nie wiem, nie wiem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie kochani:**********

Ja dzis masakrycznie zle....Bujania , zawroty , ucisk w glowie, leki...no caly pakiet.

Chyba mnie stresy zjadaja , nie spie i nie wiem co na sen wziac.

Do tego leje ,wieje , zimno.

Nie dam rady zyc.Normalnie zyc.

pieprzona choroba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech, optymistyczna sobota na spamowej! :roll:

Ja mam swoje sposoby na sen, ale raczej nie powinienem ich nikomu polecać.

Czy Was też atakują komarzyce ostatnio? Przez całe lato nic, a teraz codziennie przynajmniej jedną pindę zabijam. :time:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, nie wiem jak u Ciebie z komarzycami, ale ogólnie od kilku lat takie wypierdki niewyrostki latają że nawet jak mnie to ugryzie to zero reakcji.

widzę wszystkie dziewczyny dziś ciężko.

może to wpływ superksiężyca, którego zaćmienie będzie jutro?

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wbrew pozorom nie jest to problem trywialny! Nie zasnę, gdy mi coś bzyka, brzęczy, trzepocze. :silence:

Zaćmienie superksiężyca. <3 mirunia, gazetą, gazetą! Davin, ja lubię taką pogodę, można się dotlenić, zmoczyć, fajnie jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Slonce:********* wiedzialam ze mnie chwyci bo tyle stresow ... no to gdzies musialo znaelzc ujscie i mam a depreche z lękami . I jak ja do tej pracy pojde? :bezradny::bezradny: Dzis w swojej glowie umieram co chwile. :roll::roll:

W dodatku brzuch boli na @ i nie mam na nic ochoty. chce se zaszyc w domu i nie wychodzic juz nigdzie.

filip133, Dzieki ! Dzis sadze ze to niemozliwe....

"W życiu jest tak, że czasami musisz się zderzyć ze ścianą. Musisz nabić sobie potwornego guza. I wtedy ktoś, prawdopodobnie, jebnie cię jeszcze prosto w brzuch. Wówczas sobie przypomnisz, jak fantastycznie jest mieć płuca. Jak cudowny jest każdy bezproblemowy oddech. Jak cudowny jest krzyk.

A później? Później musisz wstać, oprzytomnieć i rozwalić tę ścianę, albo ją obejść.

Wstań, więc. Ja próbuję."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi