Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wieczorowo ;)

Sigrun, myślę, że jej się spodoba :smile: a jak nie to zawsze możesz dać mi, będę miała do kompletu z naszyjnikiem ze znakiem nieskończoności :P;)

A mnie w poniedziałek w przyszłym tygodniu czeka znowu podróż do Warszawy :? tym razem już do szpitala na 4-5 dni. O ile nic nie ulegnie zmianie, bo na razie mają przepełnienie na oddziale i jak nie zdążą ludzi powypuszczać to mnie przesuną :P

W pracy przez miesiąc miałam kobietę na szkoleniu i jak od tego tygodnia jestem już sama tak wczoraj nie ogarniałam tej kuwety :shock: tak się przyzwyczaiłam, że mam kogoś do pomocy :lol: dobrze że jutro wolne :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kupiłam wielką kanię za 5 zeta. Nie żebyśmy się zaraz najedli, ale na smaka będzie!

Sigrun, Oj Kochana, tak czasami ten smutek znikąd zagości... Trzymaj się, wszak Twój wyjazd już bliziutko! Co to za plaga z tym gardłem? :shock: Kuruj się, paskudztwo tęp domowymi sposobami!

Ja z bransolki bardzo bym się ucieszyła... :105:

Zosia_89, Kotlet z kani w sezonie musi byc! :D W ubiegłym roku udało mi się z własnoręcznie zebranej, a w tym roku nie wiem, jak będzie z grzybobraniem, to nie ryzykuję... ;)

acherontia-styx, Po tym pobycie to już będziesz wreszcie wiedziała, co Ci jest? Czy będą coś Ci robic, oprócz badań? :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłam z biura, źle skserowałam materiały, bo czarny wąż przede mną zmienił orientację papieru :hide:

Na pociechę byłam w pasmanterii, szklane korale w kolorze Coca-Coli na bransoletkę i kolczyki, oraz czerwone i czarne, zobaczymy, co ulepię.

A teraz używki! Papierosik, kawa rozpuszczalna i gorzka czekolada ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, Najbliższy możliwy termin to weekend, a to też nie wiem, czy mensza do szafy nie przyśsie... ;)

mirunia, Cieszę się, że miałaś taki energetyczny dzień! No i bucik zakupiony!!! :yeah:

A nie wiem, tak się od niedzieli smutam.

Tak masz rację, ale robię takie głupie błędy z tego mojego zakręcenia, ło matko, aż mi wstyd...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahoj ^^

Zazdroszczę Wam tej kawy, ale dla mnie już za późno. Zasnęłam nad książką więc i tak mnie czeka bezsenny kawałek nocy ;) Nie bede pogarszać sytuacji kawą.

platek rozy, Ty masz już po prostu zdolności w buszowaniu. Czytałam rózne porady dotyczące łżenia po lumpach w internecie, jedna dziewczyna radzi aby nie nastawiać się nigdy na nic, bo nic z tego nie wyjdzie. Ktoś inny pisze, żeby zawsze mieć konkretny cel, bo tylko wtedy można coś znaleźć. Ha. A Ty jak szukasz? Ty chyba zawsze chodzisz po coś konkretnego, nie? I chodzisz jak jest tanio, czy jak jest nowa dostawa? Czy po prostu regularnie wpadasz coś wyhaczyć?

Zosia_89, prowadzę terapię niedyrektywną (zabawę) z dziećmi z autyzmem :)

kosmostrada, uszy do góry, bywają smutne dni ale przechodzą :)

mirunia, Ty też z kawą? Co Wy tak wszyscy na wieczór, nie boicie się nocy bezsennej?

acherontia-styx, cyklopka, Davin, Sigrun, DarkMaster, czeeeeść :D dużo nas :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora88, Wiesz ja regularnie chodze na wyprzedaze jak jest minus 50 -70 % i zazwyczaj patrze po rzeczach ktore mnie interesuja czyli np patrze zawsze na spodnie, sweterki , spodniczki no i na kurtki w okresach jesiennym i zimowym :) Bluzeczki letnie przegladam rzadziej , bo mam ch dosc sporo . W kazdym razie nie nastawiam sie ze znajde akurat konkretna rzecz bo tak jest rzadko i trzeba robic kilka podejsc. Jak juz ide to rezerwuje sobie troche czasu , nie wychodze po 15 minutach .

mirunia:******** ano staram sie na ile moge i zawzielam sie bo musze przeciez do pracy dojezdzac a samochodem zbankrutuje z moimi dochodami , wiec wyjscia nie ma i trzeba sie nauczyc od nowa jezdzic komunikacja miejska. Chociaz mnie ona przeraza :zonk:

Ciesze sie ze butki kupione :great: jak chwile pochodzsz to daj znaka czy wygodne bo ja tez chce je nabyc tylko jeszcze nie wiem kiedy bede mala pieniazki...

kosmostrada, a to dla mnie taka kania za piatala bylaby w sam raz! :D:D DarkMaster, Davin, nieboszczyk, :papa::papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora88, ostatnio wcześnie wstaję, to i szybko zasypiam, nawet mi kawusia nie zaszkodzi.

Cześć, chłopaki! :papa:

Chyba najcięższym elementem pracy jest to, że codziennie trzeba być choć minimalnie przygotowanym do zajęć i myć gufke regularnie co drugi dzień.

Nie da się wieczorem zalec z piwem na grze i mieć wszystkiego w kobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi