Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedałam kilka książek, jeden pacjent nie poinformował, że już wysłał przelew i wybraną kwotę wysyłki w poniedziałek, przelew odkopałam w piątek, mogłam wysłać dopiero w poniedziałek po pracy. Od wczoraj jestem zasypywana kulturalnymi mailami typu GDZIE KSIĄŻKA! !!! Powiedział by debil o wpłacie, to bym nie musiała szukać i wysłała przed weekendem. Nie wiem, po co książka komuś, kto nie umie pisać pełnymi zdaniami ani stosować form osobowych.

A po tym wszystkim mi się wyświetliło "transakcja pomyślna" :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien dobry Kochani:**********

Wstalam i jestem jakas nietomna i slaba. Wylekniona tez jestem.

Staram sie zjesc sucharki i pije gorzka herbate , zaraz wezme leki.Poki co bylam raz w toalecie ale nie woda ze mnie leciala wiec moze juz sie naprawiam? :) Dumam tak dumam i wydumalam ze chyba mialam to po winogronach bo jadlam w poniedzialek winogronka i zjadlam ich sporo. Strasznie byly slodkie a ja takie uwielbiam.

Przy okazji mam juz nerwowe przed jutrem.

Dzis chce podejsc do Lidla butki obejrzec.

I sie bojam bo wczoraj w Biedrze bylo niefajnie.

Zosia_89, :******** Zosienko jak ten zbojnicki placek wyszedl?

Milego dnia dla WAS!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, o moze sobie zrobie jak sie lepiej poczuje taki odchudzony placek po zbojnicku :105::105: w sumie to dawno , dawno nie jadlam.

A po buciki i tak wyjde tylko znow musze sie kopnac na wyjsciu . To sie nigdy nie skonczy , zawsze bede wracala do punktu wyjscia , no moze nie do calkowitego ale jednak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylam , po butkach ani sladu :why::why::why: i bede chodzlila w kaloszach :bezradny: bo na drozsze mnie nie stac a w galerii musze za takie dac ze 130....Zostaly dwie pary tych na szpilkach i wyogladalam je to wykonczone ladnie i mialy fajne podeszwy, nie takie cieniuskie .Wzielam tylko leginsy czarne z przeszyciami na kolanach , zmierzylam wlasnie i sa fajne , musialam wziac m bo s juz nie bylo a z innych jak przymierzylam do siebie to byly za krotkie , m na moje dlugasne nogi jest akuratna.

Ale butkow mi zal :why::why::why::why::why::why:

Kupilam sobie jeszcze filety z kuraka i je dzis ugotuje, bom slaba jak nie wiem po tym glodowaniu.

Ferdynand k, JERZY62, filip133, czesc chlopaki :papa::papa: :*******

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylam , po butkach ani sladu :why::why::why: i bede chodzlila w kaloszach :bezradny: bo na drozsze mnie nie stac a w galerii musze za takie dac ze 130....Zostaly dwie pary tych na szpilkach i wyogladalam je to wykonczone ladnie i mialy fajne podeszwy, nie takie cieniuskie .Wzielam tylko leginsy czarne z przeszyciami na kolanach , zmierzylam wlasnie i sa fajne , musialam wziac m bo s juz nie bylo a z innych jak przymierzylam do siebie to byly za krotkie , m na moje dlugasne nogi jest akuratna.

Ale butkow mi zal :why::why::why::why::why::why:

Kupilam sobie jeszcze filety z kuraka i je dzis ugotuje, bom slaba jak nie wiem po tym glodowaniu.

Ferdynand k, JERZY62, filip133, czesc chlopaki :papa::papa: :*******

Paltek co z tą operacją?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie !!!!!

ja po zakupach więc humor zajebisty :yeah:

Kupilismy super posłanka dla piesków, ogórasy na małosolne i moze zrobie jeszcze z chili do słoików :mrgreen: Kiełbaske biała do żurku (sami zrobiliśmy zakwas... zobaczymy co wyjdzie) no i wrzosy...!!! Zaraz bede sadzic na balkonie :105:

a... i jeszcze smycz... zeby kolorystycznie pasowała do nowo kupionych szelek :mrgreen:

i zabawke kupił D. Szogunowi :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

A ja dzisiaj wcześniej w domku. Wstawiłam właśnie gulaszyk z podudzia z indyka, ale zapach rozchodzi się po domu... :105:

A tak to jestem licha, bo pogoda osłabiająca, ale przede wszystkim musiałam sama jeździc samochodem poza swój rewir. Oj ciężko. Nie spodziewałam się, że to będzie aż takie wyzwanie. Zastanawiałam się, czy zaraz zemdleję , czy się porzygam. Wysiadłam, wzięłam z kawiarni kawę na wynos, usiadłam na ławce, zapaliłam, żeby się otrząsnąc. Ja pie................., głupia głowa, głupia!!!! :evil:

platek rozy, Kochana byłam też z rana w lidlu i tych butków w ogóle nie było... :bezradny: Te z pikowaną cholewką były całkiem ok, ale za wysoki obcas jak dla mnie. Za to kupiłam sobie te marmurkowe dżinsy z wysokim stanem i jestem bardzo zadowolona, bo są rozciągliwe, a moje rurki, jak siedzę w pracy, to mi się wrzynają pod kolanami. Fajne te legginsy nie? Czytałam, że wzięłaś jednak M-kę. Ja lubię jak w legginsach mi widac kostkę, więc wolałam krótsze.

Sigrun, Też uwielbiam takie zakupy - żarełko, kwiaty, coś dla psiaka, ale super! To kucharzysz dzisiaj. :D Mój futrzak też ma nową obróżkę. Kupiłam mu na tej dużej psiej wystawie w Sopocie. Chodzimy tam, bo jest dużo stoisk i można dużo taniej kupic karmę, czy różne gadżety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

A ja dzisiaj wcześniej w domku. Wstawiłam właśnie gulaszyk z podudzia z indyka, ale zapach rozchodzi się po domu... :105:

A tak to jestem licha, bo pogoda osłabiająca, ale przede wszystkim musiałam sama jeździc samochodem poza swój rewir. Oj ciężko. Nie spodziewałam się, że to będzie aż takie wyzwanie. Zastanawiałam się, czy zaraz zemdleję , czy się porzygam. Wysiadłam, wzięłam z kawiarni kawę na wynos, usiadłam na ławce, zapaliłam, żeby się otrząsnąc. Ja pie................., głupia głowa, głupia!!!! :evil:

platek rozy, Kochana byłam też z rana w lidlu i tych butków w ogóle nie było... :bezradny: Te z pikowaną cholewką były całkiem ok, ale za wysoki obcas jak dla mnie. Za to kupiłam sobie te marmurkowe dżinsy z wysokim stanem i jestem bardzo zadowolona, bo są rozciągliwe, a moje rurki, jak siedzę w pracy, to mi się wrzynają pod kolanami. Fajne te legginsy nie? Czytałam, że wzięłaś jednak M-kę. Ja lubię jak w legginsach mi widac kostkę, więc wolałam krótsze.

Sigrun, Też uwielbiam takie zakupy - żarełko, kwiaty, coś dla psiaka, ale super! To kucharzysz dzisiaj. :D Mój futrzak też ma nową obróżkę. Kupiłam mu na tej dużej psiej wystawie w Sopocie. Chodzimy tam, bo jest dużo stoisk i można dużo taniej kupic karmę, czy różne gadżety.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Kochana :******** ogladalam te dziny i tez bym chapnela ale nie bylo u mnie rozmiaru dzinow na mnie :( jaki wzielas? Ja chcialam 38 to wszytskie byly wykupione :bezradny::bezradny::bezradny: bardzo mi sie podobaly ! Leginsy superasne! Juz wymierzylam do nich moje sweterki i tuniczki:D :lol::lol:

Taniuskie a fajne rzeczy prawda?

Kochana oj jak ja znam te jazdy ! Mam takie same mysli wtedy ale patrz ogarnelas! I juz krok do przodu! :great::great::great:

Ja wrzucilam kuraczkowe cyce do wody i bede je jadla na obiad , nic nie wymysle wiecej bo wole sie podietowac .

Ale wracam do zywych!!!!!!!! :D

Sigrun, Czesc Slonce:******** to sie obkupilas dzis! I zwierzaczki tez! Zurek , mmm dawno nie jadlam tez a cos mam ochote na kwasne .Gdzie wrzosy kupowalas bo ja jesienia zawsze mam w kuchni na parapecie . Musze kupic . :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Wzięłam 38. Pozastanawiałam się chwilę, ale za tą cenę taki ciuch, który będę nosic na okrągło...Dziś idę na wernisaż i włożę je do zamszowych szpilasów peep toe. :yeah:

Taaa oganęłam się, ale jestem tak zmęczona, jakbym conajmniej ze zmiany na budowie wróciła...

Cieszę się, że wracasz do formy! :great:

Ferdynand k, :D

detektywmonk, Ja mam letnią koszulkę nocną z Kubusiem Puchatkiem i co, nie zaaresztowali... ;)

Do gulaszyku gotuję komosę ryżową. :105:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi