Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

acherontia-styx, O to koniecznie napisz, jeśli będzie dobra ta maść. :uklon:

Mój młody ma aparat, ale nie ze względu na docelową piękność zębową, ale na bardzo dużą wadę zgryzu, a tego są całkiem poważne konsekwencje. Co mogę powiedzieć -portfel zdrenowany i przy każdym dokręcaniu bolą cholernie zęby, ale to pewnie wiesz. No i ciągle latamy z nim, bo ma taką strukturę zębów, że ciągle mu się te zamki odklejają ( podobno drugi taki w całej historii gabinetu). A myślałam, że to będzie taka prosta, wręcz kosmetyczna akcja z tym aparatem. :bezradny:

Ja chciałabym sobie odłożyć na wybielenie, bo mam naturalnie ładną kość zęba, ale fajki, kawa, herbata, zrobiły swoje.

mirunia, Sufit oblepiony, listwy położone, jutro malowanie. :yeah:

No sajgon będzie z wymianą instalacji, więc nie w tej chwili, ale wkrótce, bo wreszcie to się tragicznie skończy, nie tylko brakiem prądu... :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co bedzie w polowie sierpnia???

W połowie sierpnia przychodzi ostatnia renta i dlatego muszę schudnąć i nauczyć się tańczyć, żeby móc zarabiać jako chippendales.

WTF o kurcze odwazny jestes ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, ja już nic nie piszę, bo się źle dzisiaj czuję i mam humor do bani.

Spoko, nikt nie brał tych słów na poważnie.

Za to idea korespondencyjnego kursu tańca wydaje się ciekawym rozwiązaniem. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich wieczorkiem! :)

Ah miałem problemy z internetem, więc dopiero teraz piszę :) Tak, odpoczywam po malowaniu, jutro dalsza część :)

Byłem w Castoramie, postanowiłem, że pomaluję też kaloryfer na odcień zielonego :) Mam też nową lampę :yeah:

Przy okazji kupiłem olej do agregatu (dwusuw). Jeszcze trochę wyregulowania i chyba mogę świecić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sa Panie bardzo spragnione takie bizneswomen,gdzie nie zaluja pieniedzy i ladnie placa,przyjemne z pozytecznym ;)

Ale to trzeba być ładnym i dobrze tańczyć,a bywa z tym różnie ;)

Zwłaszcza w moim przypadku. Tańczyć to może i bym się nauczył, ale na przeszczep twarzy to już nie mam kasy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sa Panie bardzo spragnione takie bizneswomen,gdzie nie zaluja pieniedzy i ladnie placa,przyjemne z pozytecznym ;)

Ale to trzeba być ładnym i dobrze tańczyć,a bywa z tym różnie ;)

Podstawa to dobrze "tanczyc" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, to jest dokładnie Colgate Sensitive Pro-Relief i to jest pasta, ale nią się nie myje zębów, tylko bierzesz na opuszkę palca i wmasowujesz w nadwrażliwy ząb przez minutę ;) ja dostałam od dentystki małe opakowanie bo tylko 22 ml, ale wydaje się być wydajna ta pasta.

A Młody jaki ma aparat? Zwykły czy samoligaturujący? bo ja w życiu nie założę zwykłego. Wszyscy znajomi, którzy mieli zwykłe, mieli problemy ze spadającymi zamkami, jedna kumpela nie ma, ale ona je same papki także się nie dziwie bo nie ma po czym jej spaść (zresztą ma stosunkowo krótko ten aparat także wszystko przed nią). A przy samoligaturujących odpadają co miesięczne wizyty u ortodonty na wymianę gumek ;) chodzisz co 2 czasami nawet 3 miesiące tylko na podkręcenie aparatu, ewentualnie wymianę drutu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi