Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, a to pychotki dzis tworzylas :105: zjadlabym takich domowych konfitur.

Sama jednak chyba nie mam drygu zeby zrobic . :bezradny:

mam nadzieje ze jutro chlodniej bedzie :uklon::uklon::uklon:

Tez zaraz ide do wanny.

Staram sie bardzo zeby i oczka umalowac i sie uczesac ale to wszystko jak po grudzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Aniołki kolczykowe słodkie... :105: Kochana, od poniedziałku będzie lepiej ,zobaczysz! Najważniejsze, że wyszłaś, coś robisz, to wrócisz za chwileczkę do formy.

mirunia, Widzę nie powstrzymałaś się, żeby już pierwszego dnia rzucić się w wir roboty... :D Ale konfiturki masz, będzie na jesieni i zimą pachnieć latem do herbatki.

cyklopka, Z avkiem to widzę idziesz z duchem czasu... ;) Podziwiam za kolejny talent - granie na gitarze.

emilk, Tak, przeciek z dachu się zrobił. Myśleliśmy o płycie gipsowej, ale nie umiemy tego zrobić, a cała idea remontu sypialni opiera się na tym, że robimy to po kosztach materiałowych, czyli własnemi ręcami w dodatku nie do końca sprawnymi.

Ponaprawialiśmy, co się dało i kupiliśmy kasetony sufitowe ze styropianu. Będę miała sufit we wzorek... No trudno, nic innego na nasze umiejętności i zdrowie nie było. Jutro kleimy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, hej. Co słychać?

A jakoś słabo dzisiaj. "Leki" się skończyły, kaski brak, bo tak to bym chociaż poszedł do całodobowej "apteki". Zastanawiałem się nad propozycją pani psycholog (jedną z dwóch propozycji) żeby się pójść poopalać, ale lepiej nie, bo jeszcze ktoś mi zdjęcie zrobi i pół internetu będzie się śmiało że morze wyrzuciło wieloryba na brzeg.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Wszystkim :********

Wstalam z migrena , w dodatku w nocy cukier mi skakal wiec musialam znow raczyc sie tabletkami z glukoza .

W nocy byla tez burza i padalo , dzieki temu dzis chlodniej no i dzieki zmianie mam migrene :P

Juz sie tabletami objadlam i czekam az przejdzie. Moja siostra m a dzis imieniny i zaprosila mnie na kawe.

Nie wiem czy pojde bo wcale mi sie nie chce , dolinuje dalej. :bezradny::shock:

Od paru dni moje wpisy sa beznadziejne jak moj stan...

Co dzis macie zaplanowane?

Przyjemnej niedzieli !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie!!!

Ale zimno u nas, szaro, pachnie końcem lata... :shock: Ale do roboty pogoda idealna, człowiek się nie zapoci, a i wychodzić się specjalnie nie chce.

platek rozy, Kochana jestem z Tobą! Jaki nastrój , takie wpisy - trudno, po to jest to forum też, byś mogła się tu wyżalić. Na kawę idź koniecznie, siedząc w domu czuć się lepiej nie będziesz, a jak wyjdziesz to zawsze jest szansa, że na chwilę się oderwiesz i trochę ulgi poczujesz. A od jutra do Madzi, znów rytm zajęć wejdziesz i od razu będzie lepiej.

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc robaczki ;) u mnie szaro buro i wieje,ale w końcu chlodniej ;) Paltek róży nie martw sie będzie dobrze,ja ostatnio czuje sie do bani ale proboje sie śmiać i nie popdac w skrajność,jest ciężko ale to forum mnie jakos trzyma przy lepszym humorze ;) nie załamuj sie,masz nas i jestesmy tutaj żeby sobie pomagac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmostrada, talentu do gitary raczej nie posiadam, mam drobne palce, ciężko mi utrzymać chwyty, ale potrzeba akompaniamentu chwilowo dominuje, bo w końcu się nie krępuję śpiewać ;0

Platek rozy, masz prawo pobuczeć na forum, bo po to jest, a być może już zaczyna coś puszczać?

Zaczęłam się pakować, przygotowałam już płyn do mycia i dezodorant. W tym tempie będę gotowa za tydzień. No trochę się stresuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boszsz ale roboty... Idzie nam to jak krew z nosa. We wtorek wieczorem wraca młody, wszystko u niego w pokoju zwalone, a my daleko w polu. :bezradny:

Aurora88, amelia83, Hej Dziewczyny! Cieszę się, że moc jest z Wami. :D

Zebrec, Heloł! No i kiedy następny urlop?

cyklopka, Będzie fajnie na wyjeździe zobaczysz! Już czekam na relację na gorąco... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi